Oglas
· · Komentari: 0

SEDAM ZNAKOVA DA VAS PARTNER VOLI: Obratite pažnju na jednu stvar koju govori

Prema stručnjacima ovih sedam znakova pokazuju da vas partner zaista voli.

1706357919_shutterstock_1384190129.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

LJubav je složena emocija i često se pitamo da li je obostrana. Svi se pitamo: "Da li će me moj partner uvek voleti?"  Psihologija nam pruža odgovor na to pitanje jer pomaže da razumemo ljudsko ponašanje, uključujući znakove koji ukazuju na trajnu ljubav partnera. 

1. Uvek je tu za vas

LJubav se ne odnosi samo na dobra vremena već na to da budemo sa nekim i kada je loše. Psihologija govori da je jedan od najznačajnijih znakova trajne ljubavi stalno prisustvo partnera, da je tu za vas tokom uspona i padova, pokazujući podršku i razumevanje. 

2. Ceni vašu perspektivu sagledavanja stvari

Još jedan znak da će vas partner uvek voleti je kada ceni vaše mišljenje, čak i kada se ne slaže sa vama. Na primer ako partner želi da otputujete na egzotičnu destinaciju, a vi želite da odete u hladnije krajeve, bitno je da međusobno saslušate ideje i argumente, da ih uvažite i da nađete kompromis, što bi u ovom slučaju bio neka primorska destinacija sa obližnjim planinama.Ovo međusobno poštovanje i uvažavanje potreba jedno drugoga je snažan pokazatelj trajne ljubavi. 

3. Govori vašim jezikom ljubavi

Svako ima primarni jezik ljubavi koji mu najviše odgovara. Ako se vaš partner stalno trudi da govori vašim jezikom ljubavi,  bilo da je to provođenje kvalitetnog vremena sa vama, davanje poklona ili izražavanje ljubavi rečima ili dodirom, to je siguran znak da će vas uvek voleti, poručuju sa sajta Hack Spirit. 

4. Veruje vam

Poverenje je osnova svake dugotrajne veze. To je osnova na kojoj ljubav raste i napreduje.  Ako vam partner veruje to znači da poštuje vaše rasuđivanje, sposobnosti, postupke i odluke.  Poverenje podrazumeva da prihvatite ranjivost, tajne i strahove. To znači da se partner oseća slobodno da zaista ono što jeste ispred vas. 

5. On je vaša najveća podrška

Kada ste zaljubljeni, uspehe partnera doživljavate kao svoje. Osećate neizmeran osećaj ponosa i radosti kada nešto postigne, i uvek ste tu da proslavite sa njim. Ako je vaš partner uvek pored vas, bodri vas i podstiče vas da jurite svoje snove, to je prelep znak njegove ljubavi prema vama. On veruje u vas i želi vam najbolje. I spreman je da vas podrži na svakom koraku dok težite ka svojim ciljevima.

6. Daje vam prostor kada osetite potrebu da budete sami

Radi se o razumevanju da je svakome potreban sopstveni prostor i vreme, čak i u najintimnijim odnosima. To podrazumeva da partner oseti vašu potrebu da se osamite i da to ne shvata lično. Ovo poštovanje ličnog prostora i granica je znak duboke, trajne ljubavi. To pokazuje da vaš partner ceni vašu individualnost i poštuje vaše potrebe, čak i kada možda žudi za vašim društvom.

7. Izvini se kad pogreši

Niko nije savršen i svi pravimo greške. Ali ono što je najvažnije je kako se nosimo sa tim. Ako se vaš partner brzo izvini kada pogreši, to je snažan znak njegove ljubavi prema vama. To pokazuje da cene vašu vezu više od svog ega.Ne plaši se da prizna greške i da radi na boljoj verziji sebe. Ova spremnost da raste i menja se na bolje je ključna komponenta trajne ljubavi.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas