Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СПОЗНАЈА

ОТКРИВАМО: Шта можете научити о СВОМ ДЕЧКУ када ПРЕСПАВАТЕ код њега

Мушкарци су попут отворене књиге у својим најинтимнијим моментима.

1600340946_Depositphotos_370289680_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Када преспавате код њега, открићете о њему много више ствари, од помног посматрања и тумачења његове личности у свим другим ситуацијама. Несвесно ће вам открити све оне ситнице које покушава да сакрије од вас. Свог мушкарца упознаћете боље ако гледате како се понаша, занемарујући оно што говори. Јер речима се може манипулисати, али су навике и понашање оно што се тешко исправља и сакрива. 

Шта све можете да откријете о свом вољеном када преспавате код њега?

ШТА СЕ ТО КРИЈЕ ИСПОД ЊЕГОВЕ КОШУЉЕ?

Можда до сад никад и нисте имали прилику да завирите испод његове одеће, не рачунајући ако сте ишли заједно на базен, што је само половина открића. Суштина је у томе да ћете га видети огољеног, без присуства кошуља и друге гардеробе која скрива његово суштинско “ја”.

Фото: Депозит

КОЈИ ДЕО ВАШЕГ ТЕЛА МУ СЕ НАЈВИШЕ СВИЂА?

Можда мислите да су то ваше усне, груди, ноге, али заправо ћете заиста сазнати истину тек када преспавате у његовом наручју. Ваш мушкарац се у датом интимном моменту неће суздржати, као што би иначе, већ ће без изговорене и једне речи сву своју пажњу посветити управо оном што на вама највише воли.

Прочитајте још: Престаните да ТРАЖИТЕ ЉУБАВ, јер тада се догађају НЕВЕРОВАТНЕ ствари

КОЛИКО ЈЕ ЊЕГОВО САМОПОУЗДАЊЕ?

Када се нађете очи у очи, односно кук уз кук са вашим вољеним, биће вам јасно колики је ниво његовог самопоуздања. Да ли је он тај који преузима иницијативу или чека на ваш први корак? Да ли затвара очи док вас љуби? Да ли вам отворено говори шта му се допада или не?

Прочитајте још: Ево због чега "ДОБРА ХЕМИЈА" није довољна да би ВЕЗА опстала

Фото: Депозит

ДА ЛИ ЈЕ ИНТУИТИВАН?

На страну задовољење његових потреба, али шта је са вашим? Ако је ваш мушкарац интуитиван и ако на основу вашег говора тела може да закључи шта вам прија или шта ради погрешно, имате среће! Док сте интимни с њим имате прилику да откријете да ли он ослушкује шта му ваше тело поручује. Што је бољи слушалац, значи да му је више стало до вас.

Прочитајте још: Сексуална привлачност је важна у вези, али ове ДВЕ СТВАРИ СУ ВАЖНИЈЕ​ 

ДА ЛИ ЈЕ НЕЖАН ЉУБАВНИК?

Понекад је слика јаког момка, само то - слика. Испод спољашњости која је креирана за све друге осим вас, крије се у великом броју случајева нежан момак. Ако вам уступа своју страну кревета, покрива вас својим ћебетом, и уопштено настоји да се у његовом кревету осећате као у свом, знајте да сте пронашли неког ко је изразито осећајан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas