· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Због њега 5.000 жена дневно доживи ОРГАЗАМ, али ниједну не додирује - постоји ЦАКА

Хипнотизер Девлин Вајлд, женама осигурава најинтензивнији оргазам у животу, користећи само свој глас

1595503838_Depositphotos_63196591_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос

Својим речима овај хипнотизер описао је начин на који "помаже" женама и како их доводи до врхунца својим гласом.

Прочитајте још: Не мора да вам КАЖЕ: Ево ПЕТ знакова да препознате да је ваш МУШКАРАЦ изгубио интересовање

- Да сте ми пре 10 година рекли да ћу давати оргазам 5.000 жена дневно, насмејао бих вам се у лице. Међутим, то је оно што радим, из студија који се налази на дну моје баште. Људи ме плаћају како би искусили то, али никад нисам никога додирнуо. Они само слушају мој глас.

Фото: Пеxелс
Оне само слушају глас

Иронично, своју пажњу сам усмерио на ову грану кад ме је девојка напустила. Док смо били заједно уживали смо у еротској фикцији, сматрајући је здравим делом нашег сексуалног живота. Волела је кад читам провокативна поглавља, али, пошто сам дислексичан, природније ми је било да јој приповедам своје приче.

Досетио се како да несвакидашњи таленат уновчи.

Прочитајте још: Партнера не бира РАЗУМ, а ни СРЦЕ, него ОВАЈ ОРГАН

Знам да ово звучи смешно, али проблем је био у томе што више није имала контролу над сопственим телом. Рекла ми је да могу читати и временску прогнозу, па ће доживети оргазам. Раскинули смо, а ја сам се досетио да бих свој несвакидашњи таленат могао да искористим.

Хипнотизер
Квалификовао сам се за НЛП инструктора 1998. године, и обучени сам хипнотизер већ 20 година, Примарна жеља ми је да мотивишем пословне људе да остваре своје циљеве. Тек сам се у последњих пет година базирао на то да снимам еротске аудио снимке, и мислим да је то најбољи посао на свету.

Снимио сам своју причу и објавио је на YоуТубе-у 2014. Користећи НЛП вештине и хипнозу, измислио сам "прљаву" причу о завођењу на плажи. Без промоције је имала 10.000 прегледа, а жене су ми говориле како су доживеле јак оргазам.

Не желим да кажем колико зарађујем, али је довољно за удобан живот. 

Сад имам 24 аудио-књиге, а још много тема чека да буде спроведене у дело. Најпопуларнија је једна која је са интернета скинута чак 300.000 пута, а говори о оралном сексу.

Прочитајте још: Месец РОЂЕЊА открива какви сте у КРЕВЕТУ

Половину мојих садржаја купују и мушкарци јер из њих уче како да својим партнеркама подаре оргазам који траје један сат. Поштујем жене и сматрам да заслужују невероватне оргазме. Било ми је пуно срце кад ми једна написала: „Имам 43 и 15 година сам у браку, али Ви сте ми пружили први оргазам" – завршава Девлин Вајлд.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.