Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ

Ваше лице открива какви сте у љубави

Истраживања показују, да према лицу можемо одредити какви смо у љубави

1604760077_lice.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Сексолог Трејси Кокс, проучавањем кинеског древног учења, објаснила је да нам на глави јасно пише какви смо у љубави.

Прочитајте још: Изненађујућа ОТКРИЋА: Ево шта доприноси ПРИВЛАЧНОСТИ

 Очи

Уколико имате тамнију боју очију значи да сте страствени, топли и отворени. Плавооки и зеленооки су креативни у сексуалном животу, али често и неверни партнери, док су смеђооки још већи авантуристи, важе за рођене пустолове.

Усне

Велике и пуне усне откривају сензуалне, несебичне љубавнике, а мала маштовите и инвентивне. Пунија доња усна карактеристична је за хедонисте у свему, па и у љубави, док је танка доња одраз сведених, хладних и резервисаних.

Нос

Мали нос је симбол скромне сексуалне жеље, а онај који је мало заобљен надоле - сензуалности. Особе са кривим носом су веома страствене, док су оне са прћастим романтичне и верне.

Фото: Пиxабаy

Уши

Особе са малим ушним ресицама су отворене и предане у вези, а оне са већим ушима важе за сензуалне и страствене љубавнике који воле и да "шврљају".

Прочитајте још: Како умањити последице свађе? Ових шест речи ће вам помоћи

Обрве

Ретке и кратке обрве су асоцијација за пожртвоване и предане у љубави, који, међутим, немају богату жељу за сексом. За оне који имају густе каже се да су сензуалне, али неретко и неверне.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas