Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Велико не: Шта садашњем дечку не треба да причате о бившем?

Започињање нове везе може у исто време да буде и узбудљиво и проблематично

1652200988_romantic-g72adba498_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Желите, разумљиво да са својим новим момком поделите све што вам је на уму, а с временом та ће жеља само још више расти. Како му постајете све ближи, желећете да му кажете детаље из свог живота. Међутим, у погледу неких ствари је заиста потребно имати границу.

Можда вам се чини да је он особа којој можете све да кажете и заиста је дивно што се тако осећате, али када је у питању ваш бивши, заиста би требало да откривање сведете на минимум.

Поређења

Веровали или не, али и мушкарци имају осећања, иако се труде да их сакрију. Не желите да се ваш нови момак осећа као да стално мора да испуњава ваше очекивања јер му набијате на нос како се ваш бивши понео у одређеним ситуацијама, зар не? Ако већ морате да поменете свог бившег момка, потрудите се да то не буде како бисте нагласили да је он у нечем бољи од вашег садашњег.

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

Интимни детаљи везе

Ово је заиста једноставно правило ког би требало да се држите ако вам је стало до ваше садашње везе. Ваш тренутни момак заиста не жели да чује појединости везане за интимне односе које сте имали са својим бившим дечком. Уколико постоји нешто што би он морао да зна а тиче се вашег здравља, то свакако кажите, али изоставите детаље. Такође, ни у ком случају не помињите величину полног органа вашег бившег, јер вам дељење те информације неће донети ништа добро.

Начин упознавања

Ваш нови момак заиста не мора да чује све појединости везане за дан када сте се заљубили у свог бившег. У моменту када му то будете причали, биће потпуно неважна чињеница што сте са њим раскинули. Све што ће до њега допирати у том тренутку биће како с љубављу говорите о том романтичном тренутку и о њему који вас је оборио с ногу. Осим ако изричито не постави питање „како сте се упознали?“, заобиђите ову тему.

Финансијска ситуација

Новац је осетљива тема за мушкарце. Без обзира на то што сте већ истакли више пута да је ваш бивши био кретен, ако свом новом дечку кажете да је зарађивао дупло више од њега и да вас је обасипао скупим поклонима, оставићете на њега погрешан утисак. Не желите да он помисли да цените мушкарце само на основу количине новца коју зарађују, нити да сте спремни да трпите кретена због лепих поклона.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas