· · Komentari: 0

Veliko ne: Šta sadašnjem dečku ne treba da pričate o bivšem?

Započinjanje nove veze može u isto vreme da bude i uzbudljivo i problematično

1652200988_romantic-g72adba498_1280.jpg
Foto: pixabay

Želite, razumljivo da sa svojim novim momkom podelite sve što vam je na umu, a s vremenom ta će želja samo još više rasti. Kako mu postajete sve bliži, želećete da mu kažete detalje iz svog života. Međutim, u pogledu nekih stvari je zaista potrebno imati granicu.

Možda vam se čini da je on osoba kojoj možete sve da kažete i zaista je divno što se tako osećate, ali kada je u pitanju vaš bivši, zaista bi trebalo da otkrivanje svedete na minimum.

Poređenja

Verovali ili ne, ali i muškarci imaju osećanja, iako se trude da ih sakriju. Ne želite da se vaš novi momak oseća kao da stalno mora da ispunjava vaše očekivanja jer mu nabijate na nos kako se vaš bivši poneo u određenim situacijama, zar ne? Ako već morate da pomenete svog bivšeg momka, potrudite se da to ne bude kako biste naglasili da je on u nečem bolji od vašeg sadašnjeg.

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

Intimni detalji veze

Ovo je zaista jednostavno pravilo kog bi trebalo da se držite ako vam je stalo do vaše sadašnje veze. Vaš trenutni momak zaista ne želi da čuje pojedinosti vezane za intimne odnose koje ste imali sa svojim bivšim dečkom. Ukoliko postoji nešto što bi on morao da zna a tiče se vašeg zdravlja, to svakako kažite, ali izostavite detalje. Takođe, ni u kom slučaju ne pominjite veličinu polnog organa vašeg bivšeg, jer vam deljenje te informacije neće doneti ništa dobro.

Način upoznavanja

Vaš novi momak zaista ne mora da čuje sve pojedinosti vezane za dan kada ste se zaljubili u svog bivšeg. U momentu kada mu to budete pričali, biće potpuno nevažna činjenica što ste sa njim raskinuli. Sve što će do njega dopirati u tom trenutku biće kako s ljubavlju govorite o tom romantičnom trenutku i o njemu koji vas je oborio s nogu. Osim ako izričito ne postavi pitanje „kako ste se upoznali?“, zaobiđite ovu temu.

Finansijska situacija

Novac je osetljiva tema za muškarce. Bez obzira na to što ste već istakli više puta da je vaš bivši bio kreten, ako svom novom dečku kažete da je zarađivao duplo više od njega i da vas je obasipao skupim poklonima, ostavićete na njega pogrešan utisak. Ne želite da on pomisli da cenite muškarce samo na osnovu količine novca koju zarađuju, niti da ste spremni da trpite kretena zbog lepih poklona.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.