Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Зашто жене чешће привлаче "ЛОШИ" МОМЦИ: Феномен који је поприлично распрострањен

Упркос томе што знају да није за њих, многе девојке се "лепе" за погрешне мушкарце

1690707590_shutterstock_246845734.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Иако сваки појединачни случај може бити јединствен, постоји неколико психолошких и социолошких фактора који доприносе овом занимљивом обрасцу. Жене често наилазе на привлачност према мушкарцима који на први поглед делују као неухватљиви, неконвенционални или авантуристички, што може резултирати узбудљивим, али понекад и проблематичним везама. У наставку, истражићемо неке од разлога због којих се жене лепе за "лоше" момке, како би добили боље разумевање овог комплексног феномена.

Зашто се жене лепе за "лоше" момке?

Изазов и узбуђење: "Лоши" момци често представљају изазов за жене, пружајући осећај узбуђења и неизвесности. Њихова неухватљива и неконвенционална природа може бити привлачна за жене које траже промену од стабилности и предвидљивости.
Самопоуздање: Они обично зраче самопоуздањем и харизмом, што може бити привлачно за жене које су саме несигурне у вези свог изгледа и понашања. Осећај да могу освојити некога ко је обично изазов може им пружити осећај сопствене привлачности и моћи.
Бунтовнички фактор: Мушкарци који се понашају ван норми или правила друштва могу изазвати интересовање код жена које су саме склоније неконвенционалности. Тај "ребелде" фактор може бити интригантан и подстакнут жељом за разбијањем устаљених правила.
Искуство и авантура: Многе жене могу бити привучене овим момцима због могућности да искусе неку врсту авантуре и страсти која може бити одсутна у другим врстама веза. Ова врста везе може донети узбуђење и нешто потпуно другачије у њихове животе.
Инстинкт за "спасавање": Неки психолози сугеришу да жене које се лепе за "лоше" момке често имају склоност ка "спашавању" и покушају да промене или поправе некога ко је проблематичан. Овај инстинкт може довести до веза које се темеље на осећању одговорности за партнера.

Иако су привлачност ових момака за жене уобичајена појава, важно је нагласити да ова врста везе може бити испуњавајућа и емоционално захтевна. Неке жене могу пронаћи здрав баланс и срећу у оваквим односима, док друге могу суочити са тешкоћама и изазовима. У крајњем случају, важно је да свака жена пажљиво процени своје жеље и потребе, како би изабрала партнера који јој доноси праву срећу и испуњење у животу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas