Oglas
· · Komentari: 0

Zašto žene češće privlače "LOŠI" MOMCI: Fenomen koji je poprilično rasprostranjen

Uprkos tome što znaju da nije za njih, mnoge devojke se "lepe" za pogrešne muškarce

1690707590_shutterstock_246845734.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Iako svaki pojedinačni slučaj može biti jedinstven, postoji nekoliko psiholoških i socioloških faktora koji doprinose ovom zanimljivom obrascu. Žene često nailaze na privlačnost prema muškarcima koji na prvi pogled deluju kao neuhvatljivi, nekonvencionalni ili avanturistički, što može rezultirati uzbudljivim, ali ponekad i problematičnim vezama. U nastavku, istražićemo neke od razloga zbog kojih se žene lepe za "loše" momke, kako bi dobili bolje razumevanje ovog kompleksnog fenomena.

Zašto se žene lepe za "loše" momke?

Izazov i uzbuđenje: "Loši" momci često predstavljaju izazov za žene, pružajući osećaj uzbuđenja i neizvesnosti. NJihova neuhvatljiva i nekonvencionalna priroda može biti privlačna za žene koje traže promenu od stabilnosti i predvidljivosti.
Samopouzdanje: Oni obično zrače samopouzdanjem i harizmom, što može biti privlačno za žene koje su same nesigurne u vezi svog izgleda i ponašanja. Osećaj da mogu osvojiti nekoga ko je obično izazov može im pružiti osećaj sopstvene privlačnosti i moći.
Buntovnički faktor: Muškarci koji se ponašaju van normi ili pravila društva mogu izazvati interesovanje kod žena koje su same sklonije nekonvencionalnosti. Taj "rebelde" faktor može biti intrigantan i podstaknut željom za razbijanjem ustaljenih pravila.
Iskustvo i avantura: Mnoge žene mogu biti privučene ovim momcima zbog mogućnosti da iskuse neku vrstu avanture i strasti koja može biti odsutna u drugim vrstama veza. Ova vrsta veze može doneti uzbuđenje i nešto potpuno drugačije u njihove živote.
Instinkt za "spasavanje": Neki psiholozi sugerišu da žene koje se lepe za "loše" momke često imaju sklonost ka "spašavanju" i pokušaju da promene ili poprave nekoga ko je problematičan. Ovaj instinkt može dovesti do veza koje se temelje na osećanju odgovornosti za partnera.

Iako su privlačnost ovih momaka za žene uobičajena pojava, važno je naglasiti da ova vrsta veze može biti ispunjavajuća i emocionalno zahtevna. Neke žene mogu pronaći zdrav balans i sreću u ovakvim odnosima, dok druge mogu suočiti sa teškoćama i izazovima. U krajnjem slučaju, važno je da svaka žena pažljivo proceni svoje želje i potrebe, kako bi izabrala partnera koji joj donosi pravu sreću i ispunjenje u životu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas