Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Четири расе пасе за мање активне власнике: Идеалне за оне који воде мирнији темпо живота

Ове расе паса нису хиперактивне, па су савршене за старије или мање активне власнике

1692261874_shutterstock_1392697655.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако жудите за тишином, опуштеношћу и пријатељима који не журе, лење расе паса могу бити ваш избор

Ове четвороножне пратиоце одликују смирен темперамент и склоност опуштању, што их чини савршеним сапутницима за оне који воле спорији ритам живота. Ево четири лење расе паса које вам могу пружити хармоничан и смирен животни стил:

1. Енглески булдог: Енглески булдози су прави мали господари спокоја. Са својим ниским нивоом енергије, ови пси ће вам радо правити друштво док уживате у мирним тренуцима код куће. Њихова природна склоност ленчарењу чини их одличним избором за власнике који цене опуштање.
2. Басет: Са својим карактеристично дугим ушима и спорим ходом, басет хоундови су права персонификација лењог шарма. Воле да истражују околину и уживају у дугим шетњама, али такође воле и да се опусте уз вас након активности.
3. Пекинезер: Пекинезери су краљеви удобности. Ови пси воле бити мажени и умиљати су, а њихова склоност ленчарењу значи да ће се радо увући у ваше наручје или се сместити на свој омиљени јастук. Они су прави мелем за душу онима који траже присуство умирујуће присутности.
4. Ши-цу: Ши-цу су прави шармери са својим дугим и свиленкастим крзном. Ови мали пси воле опуштање и не захтевају превише физичке активности. Уживаће у вашем друштву и пружити вам нежне тренутке мира.

Уз ове четири лење расе паса можете створити свакодневицу обогаћену спокојем и опуштеношћу. Њихова способност да пруже осећај уравнотежености и смирености може бити непроцењива за оне који цене умирујући темпо живота.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas