Oglas
· · Komentari: 0

Četiri rase pase za manje aktivne vlasnike: Idealne za one koji vode mirniji tempo života

Ove rase pasa nisu hiperaktivne, pa su savršene za starije ili manje aktivne vlasnike

1692261874_shutterstock_1392697655.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ako žudite za tišinom, opuštenošću i prijateljima koji ne žure, lenje rase pasa mogu biti vaš izbor

Ove četvoronožne pratioce odlikuju smiren temperament i sklonost opuštanju, što ih čini savršenim saputnicima za one koji vole sporiji ritam života. Evo četiri lenje rase pasa koje vam mogu pružiti harmoničan i smiren životni stil:

1. Engleski buldog: Engleski buldozi su pravi mali gospodari spokoja. Sa svojim niskim nivoom energije, ovi psi će vam rado praviti društvo dok uživate u mirnim trenucima kod kuće. NJihova prirodna sklonost lenčarenju čini ih odličnim izborom za vlasnike koji cene opuštanje.
2. Baset: Sa svojim karakteristično dugim ušima i sporim hodom, baset houndovi su prava personifikacija lenjog šarma. Vole da istražuju okolinu i uživaju u dugim šetnjama, ali takođe vole i da se opuste uz vas nakon aktivnosti.
3. Pekinezer: Pekinezeri su kraljevi udobnosti. Ovi psi vole biti maženi i umiljati su, a njihova sklonost lenčarenju znači da će se rado uvući u vaše naručje ili se smestiti na svoj omiljeni jastuk. Oni su pravi melem za dušu onima koji traže prisustvo umirujuće prisutnosti.
4. Ši-cu: Ši-cu su pravi šarmeri sa svojim dugim i svilenkastim krznom. Ovi mali psi vole opuštanje i ne zahtevaju previše fizičke aktivnosti. Uživaće u vašem društvu i pružiti vam nežne trenutke mira.

Uz ove četiri lenje rase pasa možete stvoriti svakodnevicu obogaćenu spokojem i opuštenošću. NJihova sposobnost da pruže osećaj uravnoteženosti i smirenosti može biti neprocenjiva za one koji cene umirujući tempo života.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas