Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Неустрашиви лабрадор пресрео КОЈОТА како би спасио свог ПРИЈАТЕЉА од БРУТАЛНОГ НАПАДА (ВИДЕО)

Којот је прескочио зид од скоро пет метара и ускочио у двориште једне резиденције у Хантингтон Бичу у Калифорнији, где је насилно зграбио малог пса за врат

1656355512_dkfkew.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/АБЦ7
Oglas

Ова дивља животиња је прескочила зид од скоро пет метара који окружује дом Мелисе и Фредија Патријарке у Хантингтон Бичу у Калифорнији и слетела у двориштео овог пара. Надзорна камера породице Патријаркас снимила је којота како трчи према њиховом бостонском теријеру Сејди - која је у то време била напољу - и насилно хвата љубимца за врат вилицама.

Прочитајте још: Савети стручњака пре куповине РАСНОГ ПСА: Ево шта да урадите и на шта да обратите пажњу

На снимку се види како којот тресе беспомоћну Сејди док мали пас вришти од бола. Срећом, Коди, лабрадор ретривер из исте породице, чуо је врискове свог друга пса и предузео акцију тако што је уплашио којота, натеравши предатора да испусти теријера из уста.

„Срце ми се сламало када сам је чуо како вришти“, рекао је Фреди, власник пса за АБЦ7. „И само знајући да дивља животиња попут којота може тако лако прескочити зид је довољно језива."

Након напада, Сејдини власници су је одвели код ветеринара, где су јој ране од угриза третиране антибиотицима. Срећом, Сејди се потпуно опоравила неколико дана након застрашујућег инцидента, захваљујучи свом другу - неустрашивом лабрадору!

У априлу раније ове године, млада девојка је тешко повређена након што ју је напао којот у близини пристаништа у истом месту. Разни људи пријавили су да сада којоти шетају улицама и током дана. 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas