Oglas
Oglas
· · Коментари: 5
ПСИ

Они ће вам се увући под кожу: Ово су најнежније расе паса

Ако сте решили да свој дом поделите са једним малим слатким крзненим пријатељем, на правом сте месту.

1616509303_dog-1030992_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Уколико је идеалан љубимац по вама неко ко воли мажење и ко ће вам се увек срдачно обрадовати када се вратите кући, онда су расе паса које вам данас представљамо оне међу којима ћете сигурно пронаћи свог новог најбољег приајтеља.

Ове нежне врсте паса су познате по својој умиљатој природи и нескирвеним начинима показивања оданости и љубави. Не дозволите само да вас величина неких од њих збуни, јер што су већи, то су веће мазе.

Прочитајте још: Научите свог пса како да се понаша: Ево шта треба да урадите да ваш љубимац не би лајао ноћу

АКИТА

Акита је пас који порекло води из Јапана. Он је познат као савестан заштитник породице и цењен је због своје непоколебљиве верности. Једном када постану део нечије породице, аките ће је бранити чак и ако мислите да спавају. Аките су опрезне према новим људима које срећу, а своје поверење дају само свом власнику.

Фото: Пиксабеј

КОВРДЖАВИ БИШОН

Велико срце пуно љубави куца у малом бишону, ког краси ковржава длака. Ове пуфнасте лоптице су врло разигране и умиљате, а вас као њиховог власника спремне су да прате на крај света. Штавише бишон је пријатељски расположен према свима, и новим људима, и другим псима, па чак и према мачкама.

Прочитајте још: Бизарно или модерно: Да ли љубимци треба да се облаче "по последној моди"? (ФОТО)

БУЛДОГ

Упркос свом звучном имену булдози су истинске мазе. Заправо ако њих питате никад вам и не би силазили са крила, сем ако не треба крај вас да се сместе на вашем кревету наравно. Врло су умиљати и својим успаваним изгледом једноставно обећавају тренутке мажења.

Фото: Депозит

КАВАЛИРСКИ ШПАНИЈЕЛ КРАЉА ЧАРЛСА

Ово је једна од оних раса паса која вам заиста може улепшати дан, колико год захтеван био. Својим "осмехом", веселим мрдањем репа и поскакивањем учиниће да једноставно заборавите све проблеме. Познати по томе што обожавају своје власнике ови пси су савршена опција за све вас који волите живахне псе.

Прочитајте још: Ових пет раса паса имају најслађе штенце

Фото: Пиксабеј

ЧАУ ЧАУ

Баш као и акита, и чау чау је врло привржен својој породици. Ову врсту пса је потребно размазити како би вам узврадила својом афекцијом. Ваш задатак је заправо да им покажете колико мажење може да буде пријатно, али пазите једном када то открију неће вам силазити са крила.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas