· · Коментари: 0
кућни љубимац

Пет најтиших раса паса: Они најмање лају

Сматра се да ове расе паса најмање лају

1662465437_profimedia-0268243787.jpg
Фото: Профимедиа

Пас који се непрестано чује може да буде прилично иритантан. Ако живите у згради, а размишљате о томе да удомите љубимца, размислите о следећим расама.

Како пише "Тхе Спруце Петс", најтиших раса паса које не лају, па тако неће ни нервирати комшије има мало, па вам их представљамо у наставку:

Ово су обично тихи и независни пси, иако могу да буду разиграни у друштву омиљених људи. Јако су одани својим породицама.

Најтише расе паса

Авганистански хрт

Ово су обично тихи и независни пси, иако могу да буду разиграни у друштву омиљених људи. Јако су одани својим породицама.

Прочитајте још: Насмејаће вас до суза: Власница снимила како њен пас покушава да дође до парчета пице (ВИДЕО)

Акита

Аките могу бити изврсни пси чувари и обично ће лајати само како би вас упозорили на опасност. Изразито су одани и стварају чврсте везе са само неколико људи. Зато су повучени у друштву странаца.

Басењи

Басењи је раса која не лаје, већ производи чудан звук налик јодлању. Раса није посебно бучна, али није ни тиха. Када се узбуде, власници могу да очекују цвиљење ових енергичних паса.

Чау чау

Чау чау не лаје осим ако не осети опасност, али чак ни тада није посебно гласан. Понекад има репутацију агресивног пса, али то је углавном зато што жели да зашти себе и своју породицу.

Прочитајте још: Да ли псу треба да дозвољате да се пење на намештај? Ево како ово може да утиче на вас

Шкотски овчар

Интелигентни и атлетски грађени, шкотски овчари биће тихи све док немају нешто важно да "кажу". Ова нежна раса уклопиће се у готово сваки дом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.