Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 НАЧИНА ДА ОЧИСТИТЕ ЧЕТКИЦЕ ЗА ШМИНКУ:Ове састојке сви имате код куће

3 наједноставнија начина како да очистите четкице за шминкање

1711113860_shutterstock_1316472464.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Да ли мењате ваше четкице за шминкање када се испрљају, па свако мало трчите у продавницу по нове? Показаћемо вам како да их очистите са састојцима које сигурно већ имате код куће и биће као нове.

ПРВИ НАЧИН

Потребан вам је детерџент за судове и силиконска справица намењена баш за ову сврху која има неравну испупчену површину. Прво исперемо четкицу водом, а затим сипамо детерџент на нашу справицу. Затим кружним покретима четкице по неравној површини је чистимо. На крају је поново исперемо водом.

ДРУГИ НАЧИН

Користимо течни сапун или шампон у комбинацији са истом силиконском неравном површином и понављамо поступак. Ова специјална справица ускоро ће променити боју од прљавштине која ће изаћи из ваше четкице, зато је потребно с времена на време испрати па наставити са поступком.

ТРЕЋИ НАЧИН 

Глицерински сапун. За ову методу прања то је све што вам је потребно. Зато је ово вероватно најбољи и најлакши начин чишћења. Наиме потребно је поквасити четкицу водом и затин трљати о сапун и видећете како се четкица малтене сам чисти, а прљавштина нестаје.

Стилл

Бонус видео:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas