Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖИВОТНЕ НАВИКЕ

4 ствари које вам КРАДУ МЛАДОСТ

Постоји низ фактора који чине да жене изгледају старије него што заправо имају година...

1669414770_969ea8969e81295b36a133c000f6ab68fe574b43.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Највећа грешка коју жене праве је да не раде ништа. Ако желите да изгледате добро, потребно је да направите нека подешавања.

Прочитајте још: Фризер саветује: Ова фризура ће вам дати млађи изглед, а ево која техника фарбања је идеална уколико имате седе

Дехидрирана кожа

Ако кожа није довољно засићена влагом, постаје бледа и рељефна, боре постају све израженије и то ће сигурно старити. Поред тога, дехидрација тела проређује косу и нокте.

Разлога за недостатак влаге може бити неколико - употреба мале количине воде, неуравнотежена исхрана (прекомерна потрошња угљених хидрата и масти), закисељено тело, употреба неквалитетне козметике (посебно за стварање филма). креме). Нажалост, неке жене не обраћају довољно пажње на кожу лица и тада је касно за борбу против промена.

Прочитајте још: Сушите лице ПЕШКИРОМ НАКОН УМИВАЊА? Ево због чега је то лоше за кожу

Сива боја косе

Пепељаста боја косе неким женама заиста пристаје, али обично немају проблема са кожом. А ако обојите косу у сиву у присуству болне пигментације и других недостатака на лицу, онда ће жена изгледати старије.

Танка коса и трепавице

За додавање волумена коси можете користити професионалне производе за стајлинг, а за јачање и згушњавање трепавица препоручује се употреба посебних серума. Његована коса и бујне трепавице чине да жене изгледају млађе од својих правих година.

Прочитајте још: Четири начина да заштитите косу док спавате: Да ли је сваки пут очешљате?

Мимикрија

Ако жена често изражава незадовољство, скупља усне, намршти обрве и сужава очи, онда назолабијални набори постају израженији, а то не изгледа млађе. Зато покушајте да пратите сопствене изразе лица и не претварајте се у вечно незадовољну жену.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas