Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

5 МОДНИХ ГРЕШАКА које правите током лета а нисте их ни свесни

Исправите ове ситнице и овог лета бићете модна икона

1658827608_tamara-bellis-68csPWTnafo-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Лето нам доноси толико могућности у сваком аспекту живота, поготово када се ради о моди. Летњи комади дају нам више слободе за комбиновање и експериментисање. Међутим, ово су неке од грешака које би требало да исправите да би овог лета биле краљице стила.

Бирање погрешних материјала

Материјали попут полиестера, полиамида или полиакрила имају своје предности. Комади од оваквих материјала могу бити израђени по последњој моди а јефтинији су од неких других, нпр. памучних или свилених одевних комбинција.Међутим, лети кожа слабије дише испод тих материјала и доста се више знојимо. Летња одећа мора бити лагана и прозрачна уколико желимо да се у њој осећамо комфорно. Стога, када наступе високе температуре требало би бирати материјале попут памука, свиле или лана.

Ношење погрешног доњег веша

Као што смо већ рекли, лети би требало да носимо прозрачније одевне предмете. Уз такве материјале, потребно је пажљивије бирати доњи веш. На пример, преуске гаћице или грудњак могу направити ружна испупчења која су видљива кроз одећу. За ово годишње доба, требало би бирати веш у неутралним бојама да се не би провидео. Црно доње рубље није препоручљиво, а најбоља опција би била ласрски сечене гаћице које вам се неће провидети и оцртавати.

Претерано комбиновање боја

Лето је коначно стигло, па су са њим стигле и боје. Коначно можемо досадној зимској одећи да кажемо довиђења а да са задовољством поздравимо комбиновање боја и шарене летње хаљине. Међутим, ни са бојама не би требало претеривати јер и у комбиновању постоје одређена правила. Уопштено важи: немојте комбиновати више од три различите боје.

Уколико желите да измиксујете боје како треба, трик је да се држите исте палете боја. На пример, помешајте тамноплаву са тиркизном и светлоплавом и добићете врло хармоничан изглед.

Прочитајте још: На ове детаље обратите пажњу када купујете ФАРМЕРКЕ: Који модели визуелно вама могу најбоље да стоје

Превише модних додатака

Лети постоји толико аксеосара којимаможемо употпунити аутфит. Од шешира, накита, рајфова са разноврсним дезенима па све до најразличитијих торбица. Међутим, требало би се и у ово време придржавати добро познатог правила-мање је више.

Ношење погрешног броја

О овоме би требало водити рачуна за време сваког годишњег доба, а поготово лети. Лети носимо ужу и краћу одећу, те би погрешан број могао потпуно да вам поквари изглед.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas