· · Коментари: 0

7 САВЕТА ЗА ЛЕПОТУ: Познате манекенке откриле како се негују КОД КУЋЕ и имају НАЈБОЉЕ ТРИКОВЕ

Када ходају по писти, увек смо одушевљени како модели изгледају. Њихова кожа блиста, а коса и шминка су увек на месту

1649166508_pjimage---2022-04-05T154208.744.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ heidiklum/adrianalima/gigihadid

Модели дефинитивно знају шта раде! И на срећу, не морате да имате тону скупе одеће и шминке да бисте изгледали као они. Зато само напред, прочитајте ове навике и испробајте их сами!

Савети модела које свака жена треба да зна

Ђиђи Хадид

Овај модел са прекрасним очима каже: „ Мама ме је увек учила да стављам пасту за зубе на бубуљице да их исушим ноћу. Не користим ништа отмено када добијем бубуљицу. Само је ставим увече пре него што одем на спавање." –  Прилично добар савет и прилично јефтин трик!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Џоан Смолс 

Ова препланула лепотица има невероватну косу и само два пута недељно наноси мешавину од 2 жуманца, 1 кашике маслиновог уља и пире од зрелог авокада. Не звучи превише тешко! Искрено волим овакве савете за лепоту.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls)

Прочитајте још: Фризерка открила да смо ПОГРЕШНО КОРИСТИЛИ БАЛЗАМ и то би могло да нам уништи косу

Керолин Марфи

Ова прелепа жена каже: „Моја тајна лепоте је да пијем пуно воде” Не може бити лакше од тога! Свако ко пије пуно воде ће видети ефекте.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/carolynmurphy

Наоми Кембел

Ова позната манекенка воли да користи пилинг од кафе за своју кожу због чега изгледа невероватно. Прилично лако, зар не?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Capsule 98 (@capsule98)

Хајди Клум

Има сјајне ноге за писту, а такође даје сјајне савете девојкама које такође желе лепе ноге. Хајди каже да када правите пилинг за кожу на ногама, само нанесите мешавину једнаких делова хидратантне креме и бронзера да бисте добили уједначену боју и сакрили мрље.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Прочитајте још: Излазе вам флеке, бубуљице и имате затегнуту кожу: Ево шта сваки мушкарац мора да уради ПРЕ БРИЈАЊА за здраву кожу

Адриана Лима

Манекенка има прилично једноставан савет... само користите уље чајевца два пута дневно за бубуљице. Можете га утапкати ватом. Једноставно!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Кендал Џенер

 „Здрава исхрана је велики део тога. Осећам то на тренинзима када се не храним како треба... Волим тестенину, али дефинитивно се осећам уморно, што не волим. Обично почињем дан са јајима, авокадом и овсеним пахуљицама. Само се осећам боље ако једем боље.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Без обзира да ли желите сјајну кожу или лепу косу, увек постоје сјајни савети професионалаца о томе како да изгледате најбоље. Зато покушајте са неким од ових и видите како се осећате!

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.