Oglas
· · Komentari: 0

7 SAVETA ZA LEPOTU: Poznate manekenke otkrile kako se neguju KOD KUĆE i imaju NAJBOLJE TRIKOVE

Kada hodaju po pisti, uvek smo oduševljeni kako modeli izgledaju. NJihova koža blista, a kosa i šminka su uvek na mestu

1649166508_pjimage---2022-04-05T154208.744.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ heidiklum/adrianalima/gigihadid
Oglas

Modeli definitivno znaju šta rade! I na sreću, ne morate da imate tonu skupe odeće i šminke da biste izgledali kao oni. Zato samo napred, pročitajte ove navike i isprobajte ih sami!

Saveti modela koje svaka žena treba da zna

Điđi Hadid

Ovaj model sa prekrasnim očima kaže: „ Mama me je uvek učila da stavljam pastu za zube na bubuljice da ih isušim noću. Ne koristim ništa otmeno kada dobijem bubuljicu. Samo je stavim uveče pre nego što odem na spavanje." –  Prilično dobar savet i prilično jeftin trik!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Džoan Smols 

Ova preplanula lepotica ima neverovatnu kosu i samo dva puta nedeljno nanosi mešavinu od 2 žumanca, 1 kašike maslinovog ulja i pire od zrelog avokada. Ne zvuči previše teško! Iskreno volim ovakve savete za lepotu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls)

Pročitajte još: Frizerka otkrila da smo POGREŠNO KORISTILI BALZAM i to bi moglo da nam uništi kosu

Kerolin Marfi

Ova prelepa žena kaže: „Moja tajna lepote je da pijem puno vode” Ne može biti lakše od toga! Svako ko pije puno vode će videti efekte.

Foto: Printskrin/Instagram/carolynmurphy

Naomi Kembel

Ova poznata manekenka voli da koristi piling od kafe za svoju kožu zbog čega izgleda neverovatno. Prilično lako, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Capsule 98 (@capsule98)

Hajdi Klum

Ima sjajne noge za pistu, a takođe daje sjajne savete devojkama koje takođe žele lepe noge. Hajdi kaže da kada pravite piling za kožu na nogama, samo nanesite mešavinu jednakih delova hidratantne kreme i bronzera da biste dobili ujednačenu boju i sakrili mrlje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Pročitajte još: Izlaze vam fleke, bubuljice i imate zategnutu kožu: Evo šta svaki muškarac mora da uradi PRE BRIJANJA za zdravu kožu

Adriana Lima

Manekenka ima prilično jednostavan savet... samo koristite ulje čajevca dva puta dnevno za bubuljice. Možete ga utapkati vatom. Jednostavno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Kendal Džener

 „Zdrava ishrana je veliki deo toga. Osećam to na treninzima kada se ne hranim kako treba... Volim testeninu, ali definitivno se osećam umorno, što ne volim. Obično počinjem dan sa jajima, avokadom i ovsenim pahuljicama. Samo se osećam bolje ako jedem bolje.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Bez obzira da li želite sjajnu kožu ili lepu kosu, uvek postoje sjajni saveti profesionalaca o tome kako da izgledate najbolje. Zato pokušajte sa nekim od ovih i vidite kako se osećate!

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas