Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА И НЕГА

Ако имате ОСЕТЉИВУ кожу лица, ова ПРИРОДНА МАСКА са пивом ће вам помоћи (РЕЦЕПТ)

Уколико сте љубитељ пива, ову маску ћете обожавати

1676758329_5926_profimedia-0168285547_f.png
Фото: Profimedia
Oglas

Пиво је састојак који се може користити у маскама за све типове коже. Али посебно је добар у борби против повећаног садржаја масти и бубуљица. За разлику од агресивних киселина и антимикробних састојака који су део готових производа против акни, домаће пивске маске за лице су апсолутно безбедне - не исушују кожу и чине је глатком и равномерном. У овом рецепту најбоље домаће маске за лице предлажемо упаривање пива са овсеним пахуљицама, које имају својства чишћења, против запаљења и нежног пилинга.

Прочитајте још: Откривамо 5 начина како да пијете више воде дневно

Помешајте 2 кашике светлог пива са 1 кашиком овсених пахуљица, 1 жуманцетом и 2 капи уља жалфије. Нанесите дебели слој на лице и лезите да се одморите. Док је маска на лицу, важно је не устајати и померати мишиће лица. Оставите композицију 15-20 минута и добро исперите топлом водом.

Захваљујући овој маску добићете блиставу кожу уједначене боје. Упале ће се брзо пресушити, поре ће бити сужене, а кожа затегнута. 

Прочитајте још: Боље памћење уз помоћ малих трикова: Вежбајте мозак на једноставне начине

Након употребе ове једноставне маске за лице код куће, ослободићете се и љуштења, текстура коже ће се уједначити, а масни сјај ће нестати.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas