Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бакарна боја КОСЕ је ове јесени потпуни ХИТ: Ево како да добијете жељену нијансу и каква ШМИНКА најбоље иде уз њу (ФОТО)

Многе познате личности су се одлучиле да испробају ову боју која одговара сваком тону коже

1663768024_Foto-Pexels.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Након Синди Свини, Кендал Џенер и многих других познатих жена, тренду бакарне косе, која се истакла као најпожељнија нијанса косе ове јесени, придружила се и краљица попа - Мадона.

Она је на свом Инстаграму објавила неколико фотографија на којима је можемо видети с њеном новом ватреном бојом косе.

Мадона бакарну боју тренутно носи стилизовану у изразито дугим, равним праменовима и с врло тамним израстком на корену косе те у комбинацији с још једним бјути трендом с модних писта, изблајханим обрвама.

Сигурни смо да ће Мадона и многе друге инспирисати на испробавање ове боје, браон, наранџастих и црвених тонова и подтонова.

Иако није сигурно ко је заправо покренуо тренд бакарне косе, бројне звезде су одлучиле да га радо испробају, а према стручњацима, разлог популарности ове јесење нијансе крије се у њеној свестраности, будући да се може прилагодити готово сваком тону коже.

 

Прочитајте још: Емина Јаховић у комбинацији идеалној за ЈЕСЕН: Певачица иде у корак са најновијим МОДНИМ трендом - ову обућу морате имати (ФОТО)

Како одабрати праву нијансу према тону коже

Зависно о бојама подтонова, бакарне нијансе могу варирати од тамнијих црвених до кестењастих и светлијих, 'страwберрy блонде' нијанси.

Светлије кестењасте нијансе најбоље ће пристајати бледом и врло светлом тону коже, јер садрже и хладне и топле тонове, док ће онима с хладним подтоновима најлепше стајати мешавина тамнијих и светлијих бакарних нијанси.

Жути подтонови у тену најбоље ће се слагати са златном бакарном нијансом, која ће нагласити сјај њихове топле боје тена.

Шминка која најбоље иде на бакарну нијансе косе

Неколико боја одлично ће слагати са бакреном нијансом косе, попут браон, тамноцрвених и тамнољубичастих, коралних и ружичастих, али као и код бирања нијансе косе и овде треба пажљиво изабрати нијансе да се добро слажу с косом и тоном коже.

Свакако је најбоље започети са неутралним тоновима и не испробавати нијансе на уснама и образима које ће имати велики контраст с бакарном бојом косе. Браон и друге земљане нијансе одличан су избор у јесењим и зимским месецима, посебно њихове тамније варијанте, док су љубичасте, тамноцрвене и тамнољубичасте нијансе добар одабир током целе године.

Што се тиче сенки за очи, уз бакарну боју косе предивно ће се слагати браон, бронзане и зелене нијансе, као и сенка с металик ефектом.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas