Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА И НЕГА

БАЛСАМУЈТЕ своју лепоту! Испробајте домаћи ЕГИПАТСКИ балзам за подмлађивање и затезање лица (РЕЦЕПТ)

Да ли сте се некада запитали која је тајна египатске лепоте?

1643235750_egypt-g631e0b779_640.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Младолика, затегнута и еластична кожа сан је сваке жене, а древни египатски препарати гарантују управо ово, што свако жени треба. Доносимо вам рецепт за традиционални египатски балзам за негу тела и лица, који ће потпуно регенерисати вашу кожу.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Египатске жене и краљице купале су се у млеку и управо неки данашњи производи за шминкање настали управо у њиховим палатама. Древни Египат је био познат по лепим женама савршено неговане коже и лепе и здраве косе.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Иако у то време нису имале скупоцене препарате, креме и лосионе која савремена жена може купити, знале су уз помоћ дарова природе себи осигурати негу какву данашња жена може само сањати.

Природни балзам са пчелињим поленом

Састојци за припрему балзама:

  • пола кашичице пчелињег полена
  • 1 кашичица меда
  • 20 грама пчелињег воска
  • 2-3 капи тинктуре прополиса,
  • 70 милилитара уља по жељи (маслиново, бадемово, кокосово, арганово)
  • пар капи етеричног уља по жељи

Припрема природног балзама за кожу:

Пчелињи восак ставите у чисту теглицу и прелијте уљем. Малу количну уља оставите са стране.

Прочитајте још: Њихов случај обишао планету: Близанци рођени у две различите године

Помешајте остале састојке у дубљој посуди. Помешајте састојке тако да добијете густу пасту.

На пари загрејте восак и уље да се истопе. Истопљени восак и уље додајте претходно припремљеној пасти па добро умутите да се створи кремаста паста. Вратите је у теглицу и ваш балзам је спреман за коришћење!

Прочитајте још: Да ли је и вама ово превише ДЕТИЊАСТО: Папараци усликали Џенифер Лопез, а један детаљ око њеног врата НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО (ФОТО)

Уколико вам смета јак мирис меда и прополиса можете додати пар капи есенцијалног уља по жељи.

Препарат мажите пред спавање и ујутро ће вас дочекати мека, нежна и хидрирана кожа. Након сваке употребе добро затворите и може трајати пар месеци.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas