Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БЕЗ ОПЕРАЦИЈЕ: Како се Наташа Нинковић РЕШИЛА подочњака

ЛИЦЕ Наташе Нинковић с годинама је све лепше.

1696363853_Natasa-Ninkovic-foto-ATA-images-4.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Наташа Нинковић важи за једну од наших најлепших глумица. Иако је велики поборник природног изгледа, увек је истицала да је присталица естетских корекција, само у оној мери колико је потребно да се одржава добар изглед. Један од њених заштитних знакова су подочњаци, који су њеном лицу давали посебан шарм.

Пре неколико година изјавила је да је у неколико наврата размишља да се подвргне естетском захвату како би кориговала подочњаке.

‒ Нисам против пластичних операција. Хиљаду пута сам размишљала да оперишем подочњаке. Хоћу-нећу, али нисам. Похвалила бих доктора да сам то урадила. Још ми не сметају у тој мери, осим у јутарњим сатима. Ако ми заиста буде сметало, у смислу да утичу на моје самопоуздање, ја ћу то да урадим. Али нико не може да ми каже да пумпање горње усне утиче на било шта, сем да изгледају вештачки и претерано. Проблем је у медијима и њиховим узорима ‒ рекла је Наташа у једној емисији.

Али, у последње време глумицу виђамо без подочњака, али није се подвргла операцији. Наташа је пробала другу технику како би се решила подочњака, и по свему судећи, у томе је и успела.

У питању су тренинзи лица, који постају све популатнији и међу млађим и међу зрелијим дамама. Тренинг лица обухвата технике масирања који активирају мишиће лица и затежу кожу. Овом методом можете сасвим природно подићи чело, обрве, капке и образе, али и смањити подочњаке, боре и мишичну напетост.

(Хелломагазин)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas