Oglas
· · Komentari: 0

BEZ OPERACIJE: Kako se Nataša Ninković REŠILA podočnjaka

LICE Nataše Ninković s godinama je sve lepše.

1696363853_Natasa-Ninkovic-foto-ATA-images-4.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Nataša Ninković važi za jednu od naših najlepših glumica. Iako je veliki pobornik prirodnog izgleda, uvek je isticala da je pristalica estetskih korekcija, samo u onoj meri koliko je potrebno da se održava dobar izgled. Jedan od njenih zaštitnih znakova su podočnjaci, koji su njenom licu davali poseban šarm.

Pre nekoliko godina izjavila je da je u nekoliko navrata razmišlja da se podvrgne estetskom zahvatu kako bi korigovala podočnjake.

‒ Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano. Problem je u medijima i njihovim uzorima ‒ rekla je Nataša u jednoj emisiji.

Ali, u poslednje vreme glumicu viđamo bez podočnjaka, ali nije se podvrgla operaciji. Nataša je probala drugu tehniku kako bi se rešila podočnjaka, i po svemu sudeći, u tome je i uspela.

U pitanju su treninzi lica, koji postaju sve populatniji i među mlađim i među zrelijim damama. Trening lica obuhvata tehnike masiranja koji aktiviraju mišiće lica i zatežu kožu. Ovom metodom možete sasvim prirodno podići čelo, obrve, kapke i obraze, ali i smanjiti podočnjake, bore i mišičnu napetost.

(Hellomagazin)

BONUS VIDEO:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas