Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЧАРОБНИ НАПИТАК СЕЛМЕ ХАЈЕК: Помаже јој да задржи младалачки изглед у шестој деценији живота

Ево које састојке користи славна глумица да направи овај напитак

1692192678_profimedia-0778301958.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Усвету који је све више опседнут брзим решењима за младалачку кожу, глумица Селма Хајек представља освежавајући приступ - природни напитак који може да замени ботокс. У 56. години, када би многи већ размишљали о естетским захватима, она одржава своју кожу природно затегнутом, блиставом и беспрекорном.

Њено веровање у моћ природних састојака и њено одбацивање ботокса и хируршких захвата показују другачији поглед на очување лепоте. Салма Хајек је постала пример природне лепоте, разбијајући стереотипе о томе шта се може постићи без инвазивних процедура.

Њен природни рецепт за напитак садржи једноставне састојке који не само да одржавају њену кожу младалачком, већ и подржавају њено здравље и виталност. Подсетник је да природа нуди моћна решења за постизање лепоте и благостања, без потребе за вештачким интервенцијама.

Хајде да погледамо њено природно пиће које се састоји од четири основна састојка.

1. Поморанџа

Свеже цеђени сок од поморанџе није само освежавајући напитак, већ је и богат извор витамина Ц. Овај витамин је кључан за јачање имуног система, побољшање расположења и здраво варење.

2. Куркума

Као признати зачин који има изузетна антибактеријска и антиинфламаторна својства, куркума напитку даје благотворно дејство. Његово укључивање доприноси општем здрављу и благостању.

3. Црни бибер

Додавање мало црног бибера ствара синергију са куркумом . Бибер помаже телу да боље апсорбује куркумин, који је кључни активни састојак куркуме. Поред тога, бибер стимулише убрзани метаболизам, што може бити корисно за одржавање телесне тежине.

4. Млечни чичак

Салма свом „магичном напитку” додаје млечни чичак, биљку богату витаминима Б12 и Ц и колагеном, који има кључну улогу у здрављу коже, косе и ноктију. Овај састојак убрзава природну регенерацију ткива и промовише укупну лепоту.

Природно пиће које је Салма Хајек пије није само рецепт за блиставу кожу, већ и за опште благостање. Поменути састојци не само да негују кожу изнутра, већ и стимулишу имуни систем, ублажавају упале и подржавају метаболичке процесе, пише цитyмагазин.си.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas