Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГОВАНА КОСА

Грешке које правимо приликом наношења МАСКЕ ЗА КОСУ: Избегните их још данас

Грешке при наношењу маске за косу нам могу оштетити власи, a фризуру учинити беживотном и без сјаја.

1643198217_7511e50858b28f0efd5d026806085bb7dc8b4918.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Сваки фризер ће вам рећи да је регенератор саставни део сваког прања косе, а исто тако и да је маска за косу нешто потпуно другачије, што бисте, ако желите имати здраву косу, требало да користите барем једном седмично.

Ипак, иако све ово знамо ми или не користимо маску за косу или је користимо погрешно. Ево о чему је реч.

Грешке при наношењу маске за косу

Маска за косу даје јој сјај, храни је, побољшава њену еластичност и чврстоћу, а то би , без обзира на тип косе, свакако требало бити приоритет. Али знате ли како заправо правилно нанети маску за косу?

Прочитајте још: Опадање власи, успорен раст: Шта се све може десити КОСИ ако пречесто везујете КОЊСКИ РЕП?

За оне који имају јако оштећену косу, препоруке су да нанесете маску увече, преспавате и да тек ујутро оперете косу. Али шта је с регуларним коришћењем?

Реално, најчешће ћемо маску за косу нанети као последњи корак прања косе за време туширања. Али поставља се питање колико је заправо правилно нанети маску на потпуно мокру косу?

Ако маску наносите на косу која је натопљена водом, у фоликуле власи, неће ући сви бенефити које маска пружа, односно, коса ће апсорбирати мање производа.

Оно што би требало да урадимо јесте да нежно оцедимо косу или да натапкамо пешкир, па тек онда да нанесемо маску, пролазећи прстима дуж целе косе.

Након што исперемо косу од маске и исфенирамо је, имаћете бољи волумен, већи сјај и здравију косу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas