Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТОВАЊЕ

И ПУНИЈИ МУШКАРЦИ воле да буду сређени и изгледају привлачније: Ови корисни МОДНИ САВЕТИ су прави за вас

Помоћу ових трикова успећете да сакријете вишак килограма и да створите бољи и привлачнији изглед.

1599212950_Depositphotos_219917364_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Килограми су непријатељи свих нас, а када их имамо у већем броју, онда одевање може бити проблематично. Када смо пунији, ствари на нама могу изгледати непривлачно и помало смешно, а све то чини да ваше самопоуздање буде мање и на тај начин можемо бити јако незадовољни.

Наравно, циљ је да се физички активирате и да фитнесом победите килограме и на тај начн побољшате ваш изглед, али док то не урадите, можете се користити неким модним триковима који ће вам помоћи да изгледате лепше и мршавије.

Прочитајте још: Мушкарци дневно изговоре 30 ЛАЖИ више од жена, а разлога су ДВА

Фото: Депозит

1. Употреба боја

Тамне боје смањују, а светле боје увећавају, то је све што треба да запамтите. Ако сте у горњем делу тела крупнији, онда горе носите тамне боје, а доле можете носити светле боје како бисте изгледали складније и пропорционалније. Ситуацију можете обрнути, ако сте дебљи испод појаса, тако да ће вам тада црне фармерке и панталоне савршено одговарати.

Прочитајте још: Ако сте се питали шта мушкарци мисле о ЖЕНАМА СА СИЛИКОНИМА, ево одговора

2. Усправне пруге

Усправне пруге стварају илузију издуживања, па ће на тај начин визуелно учинити да изгледате мршавије. Мајице, џемпери, дуксеви и кошуље са оваквим линијама учиниће чуда и помоћи ће вам да изгледате много боље.

Фото: Депозит

3. Одговарајућа величина

Када сте крупнији, потребно је да пронађете ствари које су баш ваша величина. Не смете узимати ни премале (преуске), ни превелике (прешироке) ствари, јер ћете на тај начин само појачати ваш крупан изглед. Зато добро обратите пажњу на величину и узмите ствари које вам тачно одговарају.

Прочитајте још: Научници утврдили: Нема ПОЉУПЦА без БРКОВА, нити ударца без БРАДЕ

4. Кројач

Посета кројачу такође може учинити чуда, јер ће ови мајстори учинити да ваше ствари буду кројене за ваш облик тела, што ће аутоматски учинити да изгледате мршавије, привлачније и лепше.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas