Oglas
· · Komentari: 0
NEVEROVATNO

Muškarci dnevno izgovore 30 LAŽI više od žena, a razloga su DVA

Tokom dana muškarci izgovore 220 laži, a žene "samo" 180!

1594985491_Depositphotos_125899432_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Dok pripadnici jačeg pola tvrde da su žene veštije u lažima, većina istraživanja ipak staje u odbranu dama. Tako je i studija psihologa Roberta Feldmana, sa Univerziteta u Masačusetsu, pokazala da muškarci mnogo više govore neistinu od ženskog dela populacije.

Pročitajte još: Izlazite svuda, pronađite HOBI, zadržite dug POGLED na mušakrcu i desiće se ČUDO!

Feldman je došao do zaključka da oni u proseku izgovore 220 laži na dan, dok lepša polovina to čini 180 puta, a italijanska novinarka Suzana Šimperna je pokušala da nađe odgovor na pitanje zašto se to dešava.

- Muškarci lažu iz dva razloga - kaže ona.

Lažu zato što se plaše, a drugi razlog je...

S jedne strane, oni se neistinom trude da sačuvaju iluziju o sebi kao o slobodnoj osobi. Pod dva, duboko veruju da u ženi ne mogu da pronađu prijateljicu koja ih u potpunosti razume.

- Muškarci se plaše da partnerke ne mogu da ih shvate i zato u razgovoru sa njima često izmišljaju laži - objašnjava Suzana.

Mnogi pripadnici jačeg pola pokazuju se kao obični slabići kada neistinama dokazuju da zapravo sanjaju da su neko više i uzvišenije biće nego što stvarno jesu.

Pročitajte još: Žene, samo TRI STVARI muškarci traže u nama! Ako ih posedujete - svakog ćete OSVOJITI!

Međutim, novinarka navodi da ima i onih koji pribegavaju lažima samo u pojedinim situacijama, kada žele da se zabave ili na trenutak pobegnu iz neke ne tako lepe situacije.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas