Oglas
· · Komentari: 0
SAVETOVANJE

I PUNIJI MUŠKARCI vole da budu sređeni i izgledaju privlačnije: Ovi korisni MODNI SAVETI su pravi za vas

Pomoću ovih trikova uspećete da sakrijete višak kilograma i da stvorite bolji i privlačniji izgled.

1599212950_Depositphotos_219917364_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Kilogrami su neprijatelji svih nas, a kada ih imamo u većem broju, onda odevanje može biti problematično. Kada smo puniji, stvari na nama mogu izgledati neprivlačno i pomalo smešno, a sve to čini da vaše samopouzdanje bude manje i na taj način možemo biti jako nezadovoljni.

Naravno, cilj je da se fizički aktivirate i da fitnesom pobedite kilograme i na taj načn poboljšate vaš izgled, ali dok to ne uradite, možete se koristiti nekim modnim trikovima koji će vam pomoći da izgledate lepše i mršavije.

Pročitajte još: Muškarci dnevno izgovore 30 LAŽI više od žena, a razloga su DVA

Foto: Depozit

1. Upotreba boja

Tamne boje smanjuju, a svetle boje uvećavaju, to je sve što treba da zapamtite. Ako ste u gornjem delu tela krupniji, onda gore nosite tamne boje, a dole možete nositi svetle boje kako biste izgledali skladnije i proporcionalnije. Situaciju možete obrnuti, ako ste deblji ispod pojasa, tako da će vam tada crne farmerke i pantalone savršeno odgovarati.

Pročitajte još: Ako ste se pitali šta muškarci misle o ŽENAMA SA SILIKONIMA, evo odgovora

2. Uspravne pruge

Uspravne pruge stvaraju iluziju izduživanja, pa će na taj način vizuelno učiniti da izgledate mršavije. Majice, džemperi, duksevi i košulje sa ovakvim linijama učiniće čuda i pomoći će vam da izgledate mnogo bolje.

Foto: Depozit

3. Odgovarajuća veličina

Kada ste krupniji, potrebno je da pronađete stvari koje su baš vaša veličina. Ne smete uzimati ni premale (preuske), ni prevelike (preširoke) stvari, jer ćete na taj način samo pojačati vaš krupan izgled. Zato dobro obratite pažnju na veličinu i uzmite stvari koje vam tačno odgovaraju.

Pročitajte još: Naučnici utvrdili: Nema POLJUPCA bez BRKOVA, niti udarca bez BRADE

4. Krojač

Poseta krojaču takođe može učiniti čuda, jer će ovi majstori učiniti da vaše stvari budu krojene za vaš oblik tela, što će automatski učiniti da izgledate mršavije, privlačnije i lepše.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas