· · Коментари: 0
ПРИРОДНА КОЗМЕТИКА

Имате проблема са МИТИСЕРИМА? Ова домаћа маска решиће вас заувек АКНИ на лицу (РЕЦЕПТ)

Заборавите на скупе третмане за негу лица...

1676757615_1668088160_profimedia-0411103356.jpg
Фото: Профимедиа

Предност природне козметике је да се чак и најбоље маске за лице код куће лако припремају код куће. Можете одабрати било који производ у погодно време и направити подмлађујући састав за све типове коже и решити се многих проблема. За акне, на пример, одличан лек је маска од пасте за зубе.

Прочитајте још: Откривамо 5 начина како да пијете више воде дневно

Маска са пастом за зубе

Нанесите било коју пасту за зубе у равномерном танком слоју на лице. Оставите три минута. Исперите топлом водом и сунђером и осушите лице пешкиром. Када се нанесе, уопште није важно да ли ћете пасту нанети на мокро или суво. Најважније је добро очистити кожу и избегавати продирање производа на подручје око очију.

Прочитајте још: Боље памћење уз помоћ малих трикова: Вежбајте мозак на једноставне начине

Производ укључен у врхунске домаће маске за лице није погодан за повређену, дехидрирану, суву и осетљиву кожу. Такође, лек је забрањен ако можете доживети алергијске реакције на компоненте пасте за зубе. Једини изузетак за власнике осетљиве коже је тренутак када је потребно локално осушити бубуљицу. Затим можете нанијети пасту за зубе на упалу памучним штапићем и сачекати док се потпуно не осуши, а затим исперите водом. Такође је боље за потенцијалне алергичаре да изаберу обичну белу пасту без адитива или праха за зубе, разблажујући је водом.

Прочитајте још: Послушајте ове савете и третмани вам неће бити потребни: Откривамо како би требало да изгледа ваша ИСХРАНА

Маска ревитализира кожу и враћа уједначен тен. Прочишћава и обнавља и ефикасно се бори против акни.  Чини да лице изгледа младо и фит.

Ову ефикасну домаћу маску за лице можете користити не више од 1 пута недељно. Ефекат чишћења можете побољшати ако, након наношења пасте, нежно умасирајте лице меком четком или коњац сунђером.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.