Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИРОДНА КРЕМА

Испеглајте боре за само 7 дана уз овај природни рецепт

Нажалост, појава бора је неминовна код сваке жене, а са њиховом појавом почињемо да се грчевито боримо, користећи различите креме, методе и козметичке третмане.

1617610590_Depositphotos_131192676_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Најскупље креме не гарантују комплетно решење против неравнина на лицу, поготово што кожа врло брзо навикава на куповне креме и не даје увек одговарајуће резултате.

Ако имате времена и жељу за спремање домаће креме против бора својим рукама, онда можете искористити овај одличан рецепт.

Прочитајте још: За савршену косу и кожу направите маску од шаргарепе

Ова домаћа крема је идеално средство за негу коже: хидрира, побољшава тен, смањује видљиве боре и успорава процес старења коже. 

Њена предност – природни састојци и безбедност. Одговара свим типовима коже. Видљиви резултати су већ за седам дана. 

Они, који се са поштовањем опходе према својој кожи, завољеће ову крему.

Прочитајте још: Како да добијете пуније усне само уз помоћ четкице за зубе

За припрему креме је потребно:

1 супена кашика бадемовог или маслиновог уља 
1 жуманце 
1 чајна кашика меда 
2 чајне кашике апотекарског вазелина

Припрема креме:

Вазелин отопити на воденој пари. Биће потребно неколико минута. Скинути са шпорета и додати остале састојке: мед, жуманце и уље.

Све састојке темељно промешати. Мешајте неколико минута, док не добијете хомогену смесу. Преспите у кутију, може од старе креме, биће довољна кутија од 50 мл. Лаганим, масирајућим покретима наноси се на очишћену кожу. После 30 минута уклонити остатке креме ватом умоченом у минералну (киселу) воду или влажном марамицом за лице.

Прочитајте још: Купер црвена је тренд број 1 у бојењу косе! Натераће вас да одмах одете код ФРИЗЕРА (ВИДЕО/ФОТО)

Напомена:

Крема се упија у кожу дуже од сат времена, тако да треба да се наноси на лице два сата пре спавања. Крему чувајте у фрижидеру. 

Кад се потроши, и ако сте задовољни, направите нову меру. Пошто су сви састојци природни, немојте правити дуплу меру одмах, да се не поквари. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas