Oglas
· · Komentari: 0
PRIRODNA KREMA

Ispeglajte bore za samo 7 dana uz ovaj prirodni recept

Nažalost, pojava bora je neminovna kod svake žene, a sa njihovom pojavom počinjemo da se grčevito borimo, koristeći različite kreme, metode i kozmetičke tretmane.

1617610590_Depositphotos_131192676_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Najskuplje kreme ne garantuju kompletno rešenje protiv neravnina na licu, pogotovo što koža vrlo brzo navikava na kupovne kreme i ne daje uvek odgovarajuće rezultate.

Ako imate vremena i želju za spremanje domaće kreme protiv bora svojim rukama, onda možete iskoristiti ovaj odličan recept.

Pročitajte još: Za savršenu kosu i kožu napravite masku od šargarepe

Ova domaća krema je idealno sredstvo za negu kože: hidrira, poboljšava ten, smanjuje vidljive bore i usporava proces starenja kože. 

NJena prednost – prirodni sastojci i bezbednost. Odgovara svim tipovima kože. Vidljivi rezultati su već za sedam dana. 

Oni, koji se sa poštovanjem ophode prema svojoj koži, zavoljeće ovu kremu.

Pročitajte još: Kako da dobijete punije usne samo uz pomoć četkice za zube

Za pripremu kreme je potrebno:

1 supena kašika bademovog ili maslinovog ulja 
1 žumance 
1 čajna kašika meda 
2 čajne kašike apotekarskog vazelina

Priprema kreme:

Vazelin otopiti na vodenoj pari. Biće potrebno nekoliko minuta. Skinuti sa šporeta i dodati ostale sastojke: med, žumance i ulje.

Sve sastojke temeljno promešati. Mešajte nekoliko minuta, dok ne dobijete homogenu smesu. Prespite u kutiju, može od stare kreme, biće dovoljna kutija od 50 ml. Laganim, masirajućim pokretima nanosi se na očišćenu kožu. Posle 30 minuta ukloniti ostatke kreme vatom umočenom u mineralnu (kiselu) vodu ili vlažnom maramicom za lice.

Pročitajte još: Kuper crvena je trend broj 1 u bojenju kose! Nateraće vas da odmah odete kod FRIZERA (VIDEO/FOTO)

Napomena:

Krema se upija u kožu duže od sat vremena, tako da treba da se nanosi na lice dva sata pre spavanja. Kremu čuvajte u frižideru. 

Kad se potroši, i ako ste zadovoljni, napravite novu meru. Pošto su svi sastojci prirodni, nemojte praviti duplu meru odmah, da se ne pokvari. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas