Oglas
· · Komentari: 0

Jesenje stilske greške koje treba da izbegavamo: Važno pravilo biranja mantila

Modni stručnjaci često govore o savetima koji mogu poboljšati ili nadograditi izgled

1697886312_shutterstock_511870630.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Međutim, postoje i neke stilske greške koje nehotice možete napraviti i koje će vašoj odeći uskratiti eleganciju. O kojim greškama je reč i kako ih izbeći?

Dotrajali modni aksesoari

Jedan od najvažnijih modnih saveta koji slede žene od stila je pažnja koju posvećuju odabiru modnih dodataka. Torba i cipele koje upotpunjuju vaš stajling ne smeju biti oštećene jer će degradirati vaš izgled.

Oversized odeća

Jesen je vreme kada počinjemo da investiramo u komade ležernog kroja ili oversized odeću, koja definitivno daje nepretencioznu i kul notu našem izgledu. Stilska zamka koju treba da izbegnete je da uopšte ne naglašavate svoju figuru. Naprotiv, ako kombinujete predimenzioniranu jaknu sa farmerkama ili naglasite donji deo preko široke košulje, rezultat će biti laskaviji.

Ne ulažete u komade koji vam dobro pristaju

Naravno, nije tako lako kreirati kolekciju koja se sastoji od odeće koja savršeno odgovara vašim proporcijama. Međutim, postoje neki specifični i uglavnom bezvremenski komadi u koje vredi ulagati. Jedan od njih je odelo po meri. 

Koje trendove vredi usvojiti

Naravno, modni trendovi često izazivaju toliko uzbuđenja da možemo biti dezorijentisani. To znači da možemo usvojiti neke od njih koje nam ne pristaju u potpunosti ili za koje ne znamo kako da ih uklopimo u naš autfit. Tipičan primer su trendovi boja kao što je crvena koja je u vrhu ove sezone. Potrebno je vreme i pokušaji dok ne pronađete ton koji najbolje odgovara vašoj koži i estetici. Definitivno je vredno uraditi neko testiranje pre nego što odbacite trend, ali u slučaju da se ne osećate prijatno sa određenim trendom, svakako ga odbacite.

Pogrešan izbor mantila

Kada su u pitanju trenč mantili, najčešći izbor koji većina žena bira je bež. Međutim, ako nameravate da kreirate izgled koji će vas pratiti od jutra do mraka, a da se ne vraćate kući da biste promenili autfit, poželjno je da nosite trenč kaput tamne nijanse poput crne ili tamnoplave. Bež kaput je idealan za jutarnje ili ležerne prilike uopšte, dok je tamni pogodan za dnevne, ali i večernje izlaske.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas