· · Коментари: 0
ЖЕНСКА ПОСЛА

Како правилно спавати да бисте изгледали добро: 4 ЗАКОНА ЛЕПОТЕ које би сви требало да знају

Сан није све што вам је неопходно за вашу лепоту...

1676758943_1655407402_profimedia-0687281590.jpg
Фото: Profimedia

Лекари се слажу да је квалитетан и правилан сан важан део личне неге као и редовна употреба козметичких производа за чишћење и хидратацију. Другим речима, ако не спавате довољно, онда без обзира шта радите са својим лицем, резултат ће и даље бити разочаравајући.

Прочитајте још: Откривамо 5 начина како да пијете више воде дневно

Прегледајте ова 4 основна „закона“ лепог сна: њихово поштовање ће гарантовати ваш свеж и одморан изглед.

Висина јастука

Јастук може бити било шта, али је његова висина од кључног значаја. Шта је стандард? Јастук треба да буде најмање пола величине рамена. Истовремено, морате спавати у удобном и удобном положају, а да не гурате лице у њега.

Трајање сна

Прочитајте још: Послушајте ове савете и третмани вам неће бити потребни: Откривамо како би требало да изгледа ваша ИСХРАНА

За потпуни опоравак телу је потребно најмање 7 сати. Важно је и време одласка у кревет и устајања. Зато је боље да се обучите да идете у кревет и рано устајете да бисте остали у складу са ритмовима изласка и заласка сунца.

Течност пре спавања

Да не бисте одмах по буђењу изгледали као пчелар из кинеског села, пазите на количину течности коју пијете пре спавања. Ноћу је боље да се не ослањате на воду и чај, иначе ћете ујутру морати да користите тешку артиљерију за борбу против отока.

Прочитајте још: Боље памћење уз помоћ малих трикова: Вежбајте мозак на једноставне начине

Прво нанесите крему

Нека вам буде правило да кожу влажите кремом најмање пола сата пре спавања. За то време, производ ће имати времена да се потпуно упије у кожу. У супротном, крема ће дати пола својих корисних својстава јастуку - очигледно су вам потребнији.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.