· · Komentari: 0
ŽENSKA POSLA

Kako pravilno spavati da biste izgledali dobro: 4 ZAKONA LEPOTE koje bi svi trebalo da znaju

San nije sve što vam je neophodno za vašu lepotu...

1676758943_1655407402_profimedia-0687281590.jpg
Foto: Profimedia

Lekari se slažu da je kvalitetan i pravilan san važan deo lične nege kao i redovna upotreba kozmetičkih proizvoda za čišćenje i hidrataciju. Drugim rečima, ako ne spavate dovoljno, onda bez obzira šta radite sa svojim licem, rezultat će i dalje biti razočaravajući.

Pročitajte još: Otkrivamo 5 načina kako da pijete više vode dnevno

Pregledajte ova 4 osnovna „zakona“ lepog sna: njihovo poštovanje će garantovati vaš svež i odmoran izgled.

Visina jastuka

Jastuk može biti bilo šta, ali je njegova visina od ključnog značaja. Šta je standard? Jastuk treba da bude najmanje pola veličine ramena. Istovremeno, morate spavati u udobnom i udobnom položaju, a da ne gurate lice u njega.

Trajanje sna

Pročitajte još: Poslušajte ove savete i tretmani vam neće biti potrebni: Otkrivamo kako bi trebalo da izgleda vaša ISHRANA

Za potpuni oporavak telu je potrebno najmanje 7 sati. Važno je i vreme odlaska u krevet i ustajanja. Zato je bolje da se obučite da idete u krevet i rano ustajete da biste ostali u skladu sa ritmovima izlaska i zalaska sunca.

Tečnost pre spavanja

Da ne biste odmah po buđenju izgledali kao pčelar iz kineskog sela, pazite na količinu tečnosti koju pijete pre spavanja. Noću je bolje da se ne oslanjate na vodu i čaj, inače ćete ujutru morati da koristite tešku artiljeriju za borbu protiv otoka.

Pročitajte još: Bolje pamćenje uz pomoć malih trikova: Vežbajte mozak na jednostavne načine

Prvo nanesite kremu

Neka vam bude pravilo da kožu vlažite kremom najmanje pola sata pre spavanja. Za to vreme, proizvod će imati vremena da se potpuno upije u kožu. U suprotnom, krema će dati pola svojih korisnih svojstava jastuku - očigledno su vam potrebniji.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.