Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
нега

Козметичарка поделила САВЕТЕ које упућује холивудским звездама: Можемо одмах да их применимо

Козметичарка познатих каже да би два савета могли одмах да уврстимо у рутине

1648751907_girl-1848947_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Савршено блистава кожа без црвенила и неправилности сан је већине жена када је реч о лепоти. Шминка може да одигра улогу, али је основа беспрекорног здрава кожа. Козметичарка која ради са познатим личностима, објаснила је одакле она почиње када са неким ради на постизању здраве и блиставе коже.

Изградите једну по једну навику

- Рутина здраве коже се не разликује од здравог начина живота и треба да се практикују свакодневно. Увек почињем са једним питањем: Колико воде пијете сваки дан? Не колико сте воде пили јуче или данас, вец́ сваки дан - каже естетичарка познатих Натали Агуилар, за Минд Бодy Греен. 

Прочитајте још: Фризерка показала једноставан трик којим се ПРАВЕ савршене ЛОКНЕ: Довољно је неколико секунди (ВИДЕО)

Истиче велику важности одржавања хидратације. Каже да им задаје задатак у вези са испијањем воде:

- За овај месец, желим да вежбате да пијете више воде сваки дан. Полако, али сигурно се гради рутина здраве коже.

"Запамтите: није све за вас"

- Само зато што видите блистав нови састојак или режим не значи да би требало да га додате на своју листу за негу коже. Најбоља ствар коју сам научила као неко ко се бави изгледом коже је да није све за мене, и у реду је признати да, иако неки производ може да буде од користи за друге, није на мени да га користим. Заиста бих волела да људи престану да раде оно што виде да други раде - саветује естетичарка познатих.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas