· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

МЕЛАНИЈА надмашила ЏИЛ! Изборна трка НЕИЗВЕСНА, али ПОБЕДА У СТИЛУ без премца

Кандидатуру за председничке изборе у Америци прати и надметање у модним одабирима кандидаткиња за прву даму

1604687730_prve-dame.png
Фото: ИнстаграмСцреенСхот/меланиатрумп/дрбиденwорлд/

Оне се не боре за гласове на листићима, оне се боре за модну и стилску превласт! Уз кандидатуру за прву даму Америке последично иде и надметање у стилу и одевним комбинацијама, прилагођеним овом повлашћеном и елитном положају.

Прочитајте још: Зима је идеална да понесете модни стил ВИКТОРИЈЕ БЕКАМ! Овај џемпер можете позајмити и од МУЖА... (ФОТО)

Џил Бајден кандидаткиња је за прву даму Беле куће. И док њен супруг успешно граби ка фотељи у овалној сали Беле куће, Џил Бајден је, судећи према њеним одевним комбинацијама, титула савршено стилизоване прве даме још увек релативно далеко. Барем када се упореди са непогрешивом Меланијом Трамп.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Фоод ис лове. Тханк yоу @ЦхефЈосеАндрес.

Објава коју дели Др. Јилл Биден (@дрбиден) дана

Наиме, Џил Бајден нашла се на мети критичара када се на једном предизборном скупу појавила у дужем сакоу од зимског твида испод кога је носила шарену, лепршаву летњу хаљину А кроја. Но, Но Џил. Ово је потпуно погрешан одабир материјала и кројева и за моду која се фура на асфалту.

Прочитајте још: Волиш блејзере? ОВАЈ ПРИНТ је ваш савезник на квадрат

Прочитајте још: ТРЕНЕРКЕ и ШТИКЛЕ? ДА! То је ПОБЕДНИК ГОДИНЕ, а постоје ТРИ начина на које се носе

Да је стил и модел облачења Беле куће далеко изнад тога показала је и Меланија Трамп. Она поштује једно од основних модних правила - уз дужи и шири сако иде уска сукња. Управо у тој комбинацији појавила се и, још увек актуелна дама Беле куће на једном од последњих предизборних скупова промовишући кампању Доналда Трампа.

Прочитајте још: Како да чупање ОБРВА буде МАЊЕ БОЛНО: Пратите ова ТРИ КОРАКА

У наставку доносимо комбинације истих одевних комада, које су понеле Џил Бајден и Меланија Трамп на предизборним скуповима. Можда смо ми превише критични, али остављамо вам да сами донесете суд.

Шарена хаљина са шареним принтом

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Маск уп анд воте. иwиллвоте.цом

Објава коју дели Др. Јилл Биден (@дрбиден) дана

Прочитајте још: Како носити КРЗНО током ЗИМЕ? Примените ове савете! (ФОТО)

 

Панталоне и сако

 

Прочитајте још: САВРШЕН ДАН има три корака, најважнији је ПРВИ, а трећи је ПЛАНИРАЊЕ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Фирст Ладy Меланиа Трумп арривес ат тхе Манцхестер Фире Департмент Централ Статион, wхицх ис а 'сафе статион' тхат аллоwс пеопле стругглинг wитх аддицтион то гет хелп ат анy тиме, тодаy он Септембер 17, 2020 ин Манцхестер, НХ🚒👨🏼‍🚒🇺🇸 • #МеланиаТрумп #ФЛОТУС #ДоналдТрумп #ПОТУС #УСА #МакеАмерицаГреатАгаин #УнитедСтатес #УнитедСтатесОфАмерица #Пресидент

Објава коју дели МЕЛАНИА ТРУМП WОРЛД (@меланиатрумпwорлд) дана

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.