Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Модни савети који ће вам помоћи да изгледате КУЛ и СОФИСТИЦИРАНО, а да прођете ЈЕФТИНО

Понекад проведемо дуго времена покушавајући да смислимо шта да обучемо и може изгледати као да једноставно не можете да искомбинујете одећу којом располажете на прави начин

1657117909_sunglasses-g9522e7451_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Разлог може бити ваша гардероба и погрешни одабири, који вам не дозвољавају да лако комбинујете одећу. Ево како да носите и тражите праву одећу без трошења много новца. 

Прочитајте још: Без ње никако не смете да кренете на летовање: У коферу морате имати места за ову обућу (ФОТО)

1. Угурајте кошуље у панталоне

Ако користите панталоне или сукње високог струка, најбоља опција за вас је да  у потпуности увучете кошуљу. Ово ће вам дати професионални изглед, јер ће све бити састављено, без лабаве тканине. Осим тога, овај изглед ће истаћи и ваше облине. У овој изведби, можете користити и велике и мале кошуље и мушке и женске и изгледаћете тренди и модерно, лежерно и кул. Тако да можете позајмити кошуљу од било ког члана породице. 

2. Купујте природне материјале само

Ако боље погледате која врста одеће је боља , видећете да је важно да узимате тканине са природним влакнима, јер су ови материјали издржљивији, удобнији, прозрачнији, отпорнији и боље прошивени. Такође изгледају модерно и лакше се комбинују.  Само ово ће учинити да боље стоји на вашем телу. Синтетика зна да изгледа јефтино, није дуготрајна и теже се комбинује. 

3. Основе су најбоље

Људи обично потцењују колико је важно имати основне комаде у својој гардероби. Ову одећу можете упарити са свим осталим што имате у свом орману, док шарено није увек могуће комбиновати. Уз основе, такође имате много више могућности приликом креирања изгледа. На основну одећу мислимо на једнобојну и базну са којом можете градити даље свој изглед уз јакнице или аксесоаре. Ту спадају фармерке, беле мајице, крем и природне нијансе.

4. Одустаните од трендова

Одећа у тренду може бити незгодна, јер видите да је сви носе, а онда желите и да будете модерни. Пре него што донесете одлуку, требало би да размислите, да ли вам се стварно свиђа или само зато што је у тренду. Да ли се лако упарује са стварима из вашег ормара. Ако не видите себе како носите комад у будућности, можда само губите новац.

5. Немојте се плашити да направите неке мале модификације код куће

Можете од старих ствари направити нове! Одговарајуће модификације могу помоћи комадима у гардероберу да изгледају ново, освежено и тренди! Наравно, уз то вам је потребна мала доза вештине, а интернет је препун идеја како од старих ствари да направите нове!

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas