Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
зима

Нађите идеалан ЏЕМПЕР према типу грађе: Ко може да носи широке, а ко уже моделе?

Време је за џемпер!

1638689924_shutterstock_1246374166.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Температуре су све ниже што значи да сезона ушушкавања може да почне, а са њом и бирање најмеканијег џемпера. Уколико желите да из њега извучете најбоље, потребно је обратити пажњу на: материјал, крој, дужину рукава, те изрез. Овога пута сазнаћете савете из прве руке, од Кејти Колинс, која је стилизовала познате личности, међу којима издвајамо Никол Кидман и Кери Вошинтгон.

Џемпер према грађи

1. „Јабукаˮ грађа

Трендови попут нараменица или звонастих рукава могу деловати примамљиво, међутим дамама које имају шире бокове препоручује се да их заобиђу. Најједноставнији комади, у овом случају џемпери, често су и најлепши. Крој може пратити линију тела или се благо ширити, а у стилизовању се можете послужити триком делимичног упасивања, само са предње стране.

2. „Крушкаˮ грађа

Жене које се препознају у овом опису најбоље је да се фокусирају на изрез, а самим тим погледи су усмерени на рамена, врат и лице. В и чамац изрез истичу се у овом случају као најбоља решења, а џемпер се може увући у панталоне високог струка, како би се истакло оно што треба.

Прочитајте још: Први пут у историји, РЕВИЈА ОДРЖИВЕ МОДЕ у Србији: Три креатора о томе како да изградимо стил, а не тренд (ФОТО)

3. Висина

Високе даме имају велику могућност избора, и да притом не морају да брину о дужини модела. Стога, можете размишљати у правцу џемпера у форми капута, уз џинс и чизме. У случају краћег, ефекат је најбољи ако се искомбинује са звонастим панталонама високог струка. Знајте да је све у проналажењу баланса.

4. Ситна грађа

Узак струк или, још боље, нараменице или нашивени детаљи који скрећу пажњу неке су од идеја за ниже даме. Дужи џемпери не уклапају се у слику коју желите да пошаљете, јер вишак материјала уме да прогута.

Прочитајте још: Коса Кејт Мидлтон је сада МНОГО ЦРВЕНИЈА: Ево како је војвоткиња променила боју у 3 КОРАКА (ФОТО)

5. Шире попрсје

Иако можда звучи необично, оваква грађа лепо се слаже са ужим моделима, какве су на пример ролке, или џемпери класичног оковратника. Ако се одлучите за прву опцију, стилисткиња препоручује једно пресавијање.

6. Равна грађа

Џемпери спуштених рамена или асиметрични крој на вама изгледају шик.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas