Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈПОЖЕЉНИЈИ СТИЛОВИ ВЕНЧАНИЦА ЗА СЕЗОНУ 2023: Инспиришите се актуелним трендовима, за ваш ПОСЕБАН ДАН и заблистајте (ФОТО)

Доносимо вам популарне моделе венчаница познатих светских дизајнера, који вам могу послужити као инспирација

1684915550_VENCANICE-NALSOVNA-111.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

На светским и домаћим пистама су се увелико прошетали модели са предлозима венчаница за онај посебан дан у животу многих жена.
Наравно, у питању су углавном дизајнерске креације, али вам оне могу послужити као инспирација за осмишљавање своје савршене венчанице, коју ћете реализовати са својом кројачицом, или пронаћи сличну у неком од домаћих салона венчаница.

Судећи по виђеном, у тренду су неконвенционални и гламурозни модели. Инспирисани Вером Ванг, једном од водећих дизајнерки венчаница, заступљени су модели принцеза кроја са занимљивим драпирањима, карнерима, 3Д мотивима и светлуцавим материјалима, али и не тако честе-венчанице у тамнијим бојама.

На другом крају распона цена, налази се оличење гламура о каквом сањању многе невесте, па цене ових реномираних светксих брендова сежу и до 12.000еура, колико кошта најскупљи модел.
Модел Рхеа, са потписом Вивијен Вествуд, је очаравајуће женствен, са једном спуштеном нараменицом, и елегантним раскошним материјалом, драпираним на дизајнерки својствен начин који одузим дах. Нажалост, и цена оставља без даха (12.000е), али веште руке кројачице могу направити сличнан модел инспирисан овим.


Још један модел из атељеа познате креаторке Вествуд, је Фреyа. Уколико сте љубитељ прозирних рукава од тила и голих рамена, те нешто ужег- сирена кроја, који ће истаћи вашу фигуру, онда је модел попут овог прави за вас.

Венчанице са шљокицама

Међу 10 најпопуларнијих венчаница издвојило се неколико светлуцајућих модела, што нимало не чуди обзиром на то да су хаљине са овим детаљем, у последње време, међу најчешц́им изборима холивудских звезда за црвени тепих.

Када су светлуцави материјали венчаница у питању, издвајају се оне са потписом Оливијеа Ботеге, који карактерише заводљив високи бочни изрез, а дизајнерка доноси и изазован модел Елла с пуф рукавима и дубоким деколтеом.


Додатком шљокица и раскошним дизајном истиче се тзв. венчаница у стилу Барбие, израђена од богате чипке украшена спуштеним рукавима и заносним велом.

На популарном Пинтересту можете наћи листу најпожељнијих венчаница за 2023. година, а на којима се налазе модели у рангу од 33е до 12.000 евра и у низу заносних кројева и дезена. Наравно, у питању су углавном дизајнерске креације, али могу вам послужити као инспирација за осмишљавање своје савршене венчанице.


Рихоасова хаљина Цами наборане текстуре постала је један од највец́их хитова међу будуц́им невестама јер њен елегантан дизајн и жељена бела боја савршено одговарају потребама венчанице, а доступна је за само 33 евра!

Ту је и интригантна венчаница Хаyлеy бренда Дреамерс & Ловерс шармантног бохо стила, чији је дизајн отворених леђа и прозрачне чипке као створен за летња венчања. Исто тако, међу оригиналнијим дизајнима нашла се венчаница Луца с потписом Лиз Мартинез. Реч је о комаду нуде елемената и дојмљивих тракица са занимљивом опцијом једноставног уклањања елегантног дугачког доњег дела, услед чега вам на располагању остаје мини хаљина прилагођена забави до раних јутарњих сати.

Безвременска елеганција

Наравно, попис најпожељнијих венчаница немогуће је закључити без барем једног вечног класика који одише гламуром, а управо такав је модел Јацqуелине Оливије Боттеге јер плени пажњу дужином, беспрекорним линијама и елегантним спуштеним рукавима.

Драге даме и будуће младе, какав год модел одабрале, кажу да ћете знати да је то права хаљина за вас, ако када је обучете поново можете рећи себи једно велико ''ДА!'' Срећно...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas