· · Komentari: 0

NAJPOŽELJNIJI STILOVI VENČANICA ZA SEZONU 2023: Inspirišite se aktuelnim trendovima, za vaš POSEBAN DAN i zablistajte (FOTO)

Donosimo vam popularne modele venčanica poznatih svetskih dizajnera, koji vam mogu poslužiti kao inspiracija

1684915550_VENCANICE-NALSOVNA-111.jpg
Foto: Shutterstock

Na svetskim i domaćim pistama su se uveliko prošetali modeli sa predlozima venčanica za onaj poseban dan u životu mnogih žena.
Naravno, u pitanju su uglavnom dizajnerske kreacije, ali vam one mogu poslužiti kao inspiracija za osmišljavanje svoje savršene venčanice, koju ćete realizovati sa svojom krojačicom, ili pronaći sličnu u nekom od domaćih salona venčanica.

Sudeći po viđenom, u trendu su nekonvencionalni i glamurozni modeli. Inspirisani Verom Vang, jednom od vodećih dizajnerki venčanica, zastupljeni su modeli princeza kroja sa zanimljivim drapiranjima, karnerima, 3D motivima i svetlucavim materijalima, ali i ne tako česte-venčanice u tamnijim bojama.

Na drugom kraju raspona cena, nalazi se oličenje glamura o kakvom sanjanju mnoge neveste, pa cene ovih renomiranih svetksih brendova sežu i do 12.000eura, koliko košta najskuplji model.
Model Rhea, sa potpisom Vivijen Vestvud, je očaravajuće ženstven, sa jednom spuštenom naramenicom, i elegantnim raskošnim materijalom, drapiranim na dizajnerki svojstven način koji oduzim dah. Nažalost, i cena ostavlja bez daha (12.000e), ali vešte ruke krojačice mogu napraviti sličnan model inspirisan ovim.


Još jedan model iz ateljea poznate kreatorke Vestvud, je Freya. Ukoliko ste ljubitelj prozirnih rukava od tila i golih ramena, te nešto užeg- sirena kroja, koji će istaći vašu figuru, onda je model poput ovog pravi za vas.

Venčanice sa šljokicama

Među 10 najpopularnijih venčanica izdvojilo se nekoliko svetlucajućih modela, što nimalo ne čudi obzirom na to da su haljine sa ovim detaljem, u poslednje vreme, među najčešćim izborima holivudskih zvezda za crveni tepih.

Kada su svetlucavi materijali venčanica u pitanju, izdvajaju se one sa potpisom Olivijea Botege, koji karakteriše zavodljiv visoki bočni izrez, a dizajnerka donosi i izazovan model Ella s puf rukavima i dubokim dekolteom.


Dodatkom šljokica i raskošnim dizajnom ističe se tzv. venčanica u stilu Barbie, izrađena od bogate čipke ukrašena spuštenim rukavima i zanosnim velom.

Na popularnom Pinterestu možete naći listu najpoželjnijih venčanica za 2023. godina, a na kojima se nalaze modeli u rangu od 33e do 12.000 evra i u nizu zanosnih krojeva i dezena. Naravno, u pitanju su uglavnom dizajnerske kreacije, ali mogu vam poslužiti kao inspiracija za osmišljavanje svoje savršene venčanice.


Rihoasova haljina Cami naborane teksture postala je jedan od najvećih hitova među budućim nevestama jer njen elegantan dizajn i željena bela boja savršeno odgovaraju potrebama venčanice, a dostupna je za samo 33 evra!

Tu je i intrigantna venčanica Hayley brenda Dreamers & Lovers šarmantnog boho stila, čiji je dizajn otvorenih leđa i prozračne čipke kao stvoren za letnja venčanja. Isto tako, među originalnijim dizajnima našla se venčanica Luca s potpisom Liz Martinez. Reč je o komadu nude elemenata i dojmljivih trakica sa zanimljivom opcijom jednostavnog uklanjanja elegantnog dugačkog donjeg dela, usled čega vam na raspolaganju ostaje mini haljina prilagođena zabavi do ranih jutarnjih sati.

Bezvremenska elegancija

Naravno, popis najpoželjnijih venčanica nemoguće je zaključiti bez barem jednog večnog klasika koji odiše glamurom, a upravo takav je model Jacqueline Olivije Bottege jer pleni pažnju dužinom, besprekornim linijama i elegantnim spuštenim rukavima.

Drage dame i buduće mlade, kakav god model odabrale, kažu da ćete znati da je to prava haljina za vas, ako kada je obučete ponovo možete reći sebi jedno veliko ''DA!'' Srećno...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.