Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нови начин неге лица: Да ли знате шта је ЈЕЛЛО кожа? (ВИДЕО)

Кожа је пуна и хидрирана

1657527655_koza-jelly.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Један од најновијих трендована Тик Току, потпуно је залудео жене, а у питању је нови третман лица "Јелло", који је смислила једна од корисница друштвене мреже Тик Ток.

Прочитајте још: Старење се може УСПОРИТИ уз пар једноставних трикова које ћете ОБОЖАВАТИ

Нови израз, потпуно је залудео свет, па је њен видео почео брзином светлости да се шири и прикупио је преко 1,5 милиона лајкова.

- То је као савршена конзистенција желеа! - каже ова девојка у видеу, чији је видео изазвао разне дискусије, а у поједине су се укључили и разни брендови, креатори, али и дерматолози.

 

@глоwwитхава #јеллоскин ис а лифестyле ✨💛 лет’с гет оур боунцес он! #탱탱 #젤리 #беаутyтипсwитхава ♬ оригинал соунд - АВА

Како постићи осећај попут желеа?

- Кључне су три ствари. Колаген, еластин и вода. Сви молекули неопходни су за кожу која изгледа младолико - рекла је др Лијани Мак и додаје да се много тога може урадити са кожом како би се очувао колаген. Она предлаже дневну дози антиоксиданса витамина Ц и снажан СПФ од најмање 30, како би се смањила разградња колагена, као и ретиноид, хидратантна крема и редовити пилинг.

Прочитајте још: Лице пере само водом: Један од најплаћенијих модела на свету открива несвакидашњу скин царе рутину

- Моји колеге и ја бисмо се сложили да је кориштење локалног ретиноида кључно када се покушава постићи Јелло кожа - закључила је др Мак.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas