Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

О овим темама је јако важно разговарати са партнером ПРЕ БРАКА

Око ових ствари би требало да се слажете

1662372009_couple-gdf54a5465_1920.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Брак је заиста велика „ствар“. То није нешто на шта се одлучујете преко ноћи и не би требало да му приступате олако. Иако звучи као савршен завршетак једне љубавне приче, брак је заправо њен почетак. Све пре тога је био увод, чак и ако сте годинама били у вези. Брак је нешто на чему је потребно свакодневно радити, како би био функционалан.

Али, да бисте се припремили за оно што брак представља, важно је да разговарате са својим вереником о неким битним темама. Покривање тема које вам откривамо у нашој галерији омогућиће вам да се боље разумете са својим будућим супругом и избегнете потенцијалне проблеме који су специфични за прву годину брака.

ТЕМА – ДЕЦА

Природно је размишљати о деци док планирате венчање са својом вољеном особом. Брак представља заснивање породице, било да то за вас значи рађање деце или не. Пре него што станете пред матичара важно је да са својим будућим супругом разговарате о томе да ли желите децу, када и колико. Никако не би требало да се одлучујете на тако важан корак као што је брак, вођени идејом да ћете му променити мишљење ако се по питању деце не слажете.

ПИТАЊЕ НОВЦА

Једноставно речено – живот кошта. То се не може порећи, због чега је новац још једна важна ствар о којој би требало разговарати пре брака. Заиста је битно да свака страна зна како ова друга рукује новцем. Важно је да се договорите да ли ћете имати одвојене рачуне, како ћете штедети новац и управљати њиме на свакодневном нивоу. Чак и ако не зарађујте исту количину новца. Требало би да имате на уму да ћете бити породица и да то значи дељење трошкова.

Прочитајте још: Препознајте на време: Шест знакова да сте у ТОКСИЧНОЈ ВЕЗИ, ако приметите било који од њих - бежите од тог односа

ТЕМА – ПОРОДИЦА

Да ли сте имали прилику да добро упознате његову породицу? Да ли се добро слажете са њима или постоји нека нетрпељивост? Веома је важно да будете начисто са својим осећањима према његовој породици, али и да знате шта он мисли о вашим родитељима. Такође, морате бити сагласни по питању тога какве границе ћете у вези са свима њима поставити у свом браку. Заиста не желите да закључите брак са неким чија мајка се пита више него ви у вашој заједници.

ПИТАЊЕ СТАМБЕНОГ ПРОСТОРА

Какав вам је план након венчања? Можда већ живите заједно у изнајмљеном стану, али бисте једног дана волели да имате нешто своје. Можда сте размишљали о куповини стана или куће, али вам је тренутна опција живот под истим кровом са вашим или његовим родитељима. О овој теми је заиста нужно разговарати пре брака, јер не желите да јутро после ваше свадбе дочекате без неког конкретног плана и са неусаглашеним плановима.

Прочитајте још: Брачни терапеут објашњава како да заштитимо везу од неверства: У овоме најчешће грешимо

ТЕМА – БИВШИ

Хтели ми то или не, бивши партнери су они који у великој мери остављају траг на нашим будућим везама. Можда не волите да спомињете своје бивше љубави, али то је тема о којој морате да причате са својим будућим супругом. Све што је неопходно да он зна о вашим бившим љубавима, морате изнети на видело, јер не желите да вас једног дана сачека то што сте се толико трудили да сакријете. Каква год да је ваша прошлост, она је део вас и морате у погледу ње бити искрени према свом веренику.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas