Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Ови додаци су оличење стила: Шест модних детаља које свака жена мора да поседује

Уколико желите да будете краљице стила, ове комаде морате да поседујете

1640771443_moda-stil.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Девојке које прате моду, често се држе савета славне креаторке Коко Шанел "мода је пролазна, али је стил вечан". Иако је свачији укус другачији, постоје поједини модни комади, које свака жена мора да поседује, уколико жели увек да буде у тренду.

Прочитајте још: Топ три СТАЈЛИНГА која су апсолутни хит на улицама БЕОГРАДА (ФОТО)

Бисери

Они су пример накита који је вечни и увек ће бити у моди. Сетите се чувене Одри Хепберн у филму “Доручак код Тифанија”. Бисери свакој комбинацији придодају дашак елеганције, гламура и сензуалности. Кад год треба да се дотерате, са бисерима не можете погрешити.

 

Црне наочаре

Квалитетне црне наочаре, су један од комада који дуго трају, а притом су и веома корисне. Изаберите неки класичан женствени модел који ће вам пристајати на већину одевних комбинација и немојте се устручавати  да за њих дате нешто више новца. То је инвестиција која ће вам се вишеструко вратити!

Квалитетан сат

Волеле или не да носите сатове, морате да признате да је леп, квалитетан сат, детаљ који је увек пријатно видети. Он није ту само да покаже време, он је својеврсни комад накита и од памтивека статусни симбол. Ако желите квалитетан сат који ће вам трајати заувек, заборавите на скупе дизајнерске сатове и инвестирајте у неки од бројних швајцарских брендова.

Дијамантске минђуше

Без бриге, не мислимо на све оне предивне креације какве имамо прилике да видимо на црвеним теписима. Мислимо на ситне, дијамантске минђуше на шарафић или оне са кристалима које ће вам подићи апсолутно сваку комбинацију и нагласити лепоту вашег лица. Оне су савршен детаљ за сваки дан и за све прилике.

 

Шал

Зимски шал од кашмира и летњи свилени шал комади су које би свака жена требалоада има. Примерени су и за радни дан и за свечане прилике, угодни су за ношење и предивно употпуне сваку одевну комбинацију.

 

Прочитајте још: Посветлите косу без одласка код фризера и коришћења фарбе

Црвени кармин

Он је један од класика који никада не излази из моде. Зато се мора наћи у вашој торбици једнако као што се у вашем ормару мора наћи мала црна хаљина.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas