Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пар сати након што обријете ноге, ДЛАЧИЦЕ СЕ ПОЈАВЕ? Ево где правите ГРЕШКУ

Да ли вам се некада десило да само пола сата након бријања ногу осетите боцкање на појединим местима, па морате целу процедуру поновити?

1625742475_noge.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Наиме, ово се догађа јер већина жена не поштује правила приликом бријања.

Пилинг

Већина жена не обраћа пажњу на важност пилинга, а осим тога већина ради пилинг под тушем и одмах након тога крену са бријањем ногу.

​БОНУС САВЕТ: 
Прве потезе увек правите у смеру раста длаке да их скратите, а затим повуците у супротном смеру. А ако имате осетљиву кожу не мењајте смер.

Уколико овако радите, најчешће ће вам доћи до иритације коже, а и већи је ризик од посекотина.

Пилинг би требали да радите дан прије бријања да би се избегла могућност стварања ураслих длака.

Бријање у кади

Већина жена воли да бријање обавља у кади, али та варијанта је дозвољена само ако се то уради након 2-3 минуте боравка у кади.

Не препоручује се да се бријање обавља после 20-так минута у кади, јер се након толико времена у води кожа набора и тиме се спречава савршено бријање ногу.

Време бријања

Већина се брије ујутру, а требало би увече. Тако ће ваше ноге бити глаткије, јер ће "отеклине" спласнути и длаке ће се вратити у фоликуле.

                       Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas