· · Коментари: 0
МОДА ЗА КИШУ

Пред нама је КИШНИ ЈУН: Нашли смо најлепше кабанице и мантиле за променљиво време, тако да увек можете изгледати ШИК

Кишно време ће се наставити и у јуну, ако је судити по прогнозама

1685785502_Kisna-moda-rosie-h-naslovna.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ росиехw

Јун ће по свему судећи бити кишовит месец, тако да је сада идеална прилика да погледамо које су најлепше кабанице и кишни мантили које можете да пронађете у домаћој понуди.

То су одевни предмети који су заиста неопходни у ормару током читаве године – практични за кишне дане где год да живите. Уз савршену кабаницу или кишни мантил, излазак напоље по тмурним данима ће вам дефинитивно лакше падати. Било да идете на посао, шетате пса или сте кренули у природу, одговарајућа јакна, уз гумене чизме и омиљени кишобран, кабаница или мантил је основна “опрема” која ће вам олакшати живот. Носићете их током променљивог летњег времена, али ћете им се вратити на јесен и кад дође следеће пролеће.

Кад бирате кабаницу или кишни мантил, пре свега морате размишљати о функционалности модела, али и о његовом дизајну, кроју и естетици. Кад кажемо функционалност, пре свега мислимо на материјал од којег су кабаница или кишни мантил сачињени – неопходно је да буде водоотпоран и да се брзо суши, али и да вас штити од ветра. Обратите пажњу на детаље попут капуљаче и џепова, као и могућности да их скинете – све је то веома корисно за дане када вас напољу сачека пљусак.

Данас постоји много варијанти кабаница и кишних мантила које спајају практичност и модеран дизајн, тако да не морате да правите компромисе. Тако ћете бити заштићени од кише, а истовремено ћете изгледати врло шик.

Класичан кишни мантил

Не можете погрешити ако уложите у кишни мантил класичног кроја, који подразумева ревере и дужину испод колена, као и маслинастозелену нијасну. Изабрали смо модел који је сачињен од водоотпорног материјала, док његов дизајн крије модеран, шик преокрет – суптилне детаље у јаркоружичастој боји.

Кишни мантил у стилу парке

Још један популаран дизајн кишног мантила је парка крој – изгледа лежерније и више је спортски. Модел у неутралној беж боји направљен је од водоотпорне најлон тканине, има велике практичне џепове и лако се носи уз сву осталу одећу коју већ имате.

Предимензионирани мантил

Оверсизе мантили су увек у тренду и целом аутфиту дају модерне, занимљиве пропорције. Све ваше лежерне комбинације изгледаће гламурозније, јер се ове сезоне носе пренаглашени рукави. На мантилу који смо изабрали се капуљача скида, па га можете носити и по сунчаним данима на другачији начин.

Кабаница у боји

Водоотрпорне кабанице у боји вратиће вас у детињство, али на стyлисх начин. Увек ће вам поправити расположење и разведрити тмурне дане, јер су забавне за стилизовање. Издвајамо модел у боји лаванде која је у тренду – “допаминско одевање” је освојило свет, а подразумева управо ношење комада који имају јарке, веселе нијансе.

Кабаница са ефектним дезеном

За све одважне љубитељке моде пронашли смо кабаницу због које ћете сигурно бити у центру пажње. Овај модел је прозиран, али има монограме који изгледају веома ефектно и луксузно. Прозиран материјал је неочекиван стилски моменат који ће ставити нагласак на оно што носите испод кабанице, па ће цео аутфит изгледати сасвим посебно. Ова кабаница је идеална за одлазак на посао и врло лако можемо да је замислимо уз потпетице.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.