· · Коментари: 0
МОДА

Комад гардеробе који је био "протеран" са улица вратио се на велика врата

Сматрало се да га носе само пословни људи

kostim.png
Фото: Депозитфото

Последњих година су костими, који се састоје од сакоа и сукње, сматрани “униформама” пословних жена. Ове сезоне, међутим, чак и дизајнери високе моде уочили су да је костим неправедно запостављен, па су га осавременили и тако учинили носивим и ван пословних простора.

Прочитајте још: Заборавите на јарке боје и надоградњу косе - ево шта ће бити потпуни ХИТ

Дугмад су важан детаљ
Фото: Депозитфото
Квалитетан материјал
Фото: Депозитфото

Када је реч о сукњи, сви одреда су се определили за миди-дужину, а велика сагласност постоји и кад је у питању сако - углавном су краћи, благо струкирани, са једноредним копчањем и облијим крагнама (ретко са реверима).

Адут свечанијих костима су материјали, дезенирани, неретко са анимал шарама, док су класични тамнији и израђени од најквалитетнијих вунених тканина.

Прочитајте још: Нова боја је ЗЛАТНА: Нашминкајте се на прави начин и све ћете ОБОРИТИ С НОГУ

Носе се уз обућу са штиклом и махом су намењени женама старијим од 30 година.

Млађим девојкама је, пак, понуђен модел који има предимензиониран сако, готово мушке форме и то у некој од тренди боја, који се носи уз равне чизме.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.