Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА И НЕГА

Савети РУСКИХ естетичара: Третмани ЛЕПОТЕ и процедуре које морате одрадити пре НОВЕ ГОДИНЕ

Које претпразничне третмане можете да урадите да би ваша кожа заблистала и осећали се као да сте се управо вратили из бање уместо да радите кроз неколико стресних недеља пре Нове године?

1672098116_1671966977_shutterstock_2123636534-1--63aa314483882.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

У Нову годину морате ући лепе и неговане, а које све процедуре морате себи приуштити открива Ирина Шапиро, руска докторка естетске медицине и стручњак за негу лица и тела.

Изаберите скуп процедура, а не само једну процедуру

Прочитајте још: Послушајте ове савете и третмани вам неће бити потребни: Откривамо како би требало да изгледа ваша ИСХРАНА

Дочек Нове године вреди да заблиста. Први савет је да пронађете место где ће вам бити понуђен низ процедура које ће вам заиста дати резултате. Врло често чује од пацијената: генерално, стално радим нешто, или масажу лица, или курс хардверског затезања коже тела. Али ово се не види.

Помозите доктору

Почните од тога како сами треба да помогнете козметологу. Одустаните од слане хране, шампањца, ролница и колача на две недеље. Ако се борите са масним замкама на телу које не нестају, учините све да процедура делује што је више могуће. То не значи да ништа неће радити без ових ограничења, напротив, данас постоје методе које уклањају боре испод пазуха, масне депое на леђима, начини да се подлактице тање. Само чиста дијета ублажава оток, па ће доктор видети праву слику - моћи ће да ради са мастима, а не са уклањањем вишка течности.

Прочитајте још: 8 разлога због којих треба да једете КРУШКЕ: Имају веома позитиван утицај на здравље, а за ову групу људи су посебно корисне

Целер

Њен лични лек за ублажавање отока је сок од целера. Ујутро се потрудие да што дуже не једете, пијте воду, па попијте велику чашу сока од целера. Ручате и вечерате као и обично, ефекат лимфне дренаже вам је загарантован, а уједно и минус 2 киле. 

Методе које имају добре ефекте

Прочитајте још: Откривамо 5 начина како да пијете више воде дневно

Ирина  Шапиро саветује да две недеље пре празника урадите комбинован третман коже изнутра (слузокожа образа) и споља у три фазе. Други је третман коже радиофреквентном енергијом на датој дубини помоћу млазнице опремљене најфинијим микроиглама. Његова сврха је да спречи старење. Поступак пружа одлично затезање и учвршћивање коже. Овај ласерски лифтинг подразумева минималан период рехабилитације, ткива се потпуно зарасту у року од 14 дана, док се моћни лифтинг ефекат појачава два месеца. А резултат поступка је упоредив са резултатом дубоког полирања..

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas