Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА ТЕЛА

Ефекти дуготрајни! Три ТРЕТМАНА за тело БЕЗ ЦЕЛУЛИТА две пуне сезоне

Колико год се боримо против њега, целулит се и даље ствара. Ипак, он се може одржавати тако да не ствара проблеме и да кожа естетски изгледа лепше, али је за то потребно време

celulit.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Поморанџина кора испод задњице највећа је ноћа мора свих жена, посебно када дође време за кратке шортсеве и купаће костиме. 

Прочитајте још: Тренинг пре првог оброка ефикасније сагорева масноће, а ОВЕ ВЕЖБЕ ће вам помоћи у томе

Ма колико га било, целулит не сме бити препрека да уживате у лепршавим кратким хаљинама

Целулит је последица много фактора, лоше исхране, нередовних физичких активности, много уноса шећера и слане хране, али и последица генетаског фактора. Упркос томе што не изгледа изазовно, целулит не треба да спречава жене да уживају у кратким хаљиницама и купаћим костимима овог лета.

Прочитајте још: Сигурно сте ОВО радили свом лицу, а не сањате колико је то ОПАСНО

Доносимо вам и три третмана, за коју су потребни јаки живци и велима упорност, али су резултати дуготрајнији. 

Терапија ултразвуком

Ултразвук терапије се примењује на малим подручјима, унутар бедара, испод препона или наспољној страни бедара. Овај третман је намењен за локални проблем и поступак се обавља на мањем подручју у трајању од 20 минута.

Прочитајте јошКако наносите крему на лице? Уколико то чините на ПОГРЕШАН НАЧИН, можете ОШТЕТИТИ КОЖУ

На подручје које ће се третирати претходно се намаже мезотерапијски гел или антицелулитна ампула преко којих се ради ултразвук захваљујући којем целулит наравно неће нестати, али ће га комбинација препарата и ултразвука протрести.

Вакум третман


Фото: Depositphotos

Вакум се ради преко антицелулитног уља које се ставља на део који се третира. Намењен је за подручје од стомака до колена. Јачина апарата, односно то колико ће ткива бити увучено у чашице, намјешта се по томе колико особа подноси бол.

Прочитајте још: ПЕТ разлога зашто је ТРЧАЊЕ добро за здравље

Оно што жене морају знати је да вакум боли. Вакум механички дроби масне наслаге и целулит. Оне дословно пуцкетају испод њега, а третман траје око пола сата.

Електростимулација мишића

Код овог третмана ради се о струјним импулсима који врше контракцију мишића и на тај начин се они обликују. Када се мишић затегне, аутоматски је тело лепше обликовано.

Електростимулација се ради на одређеним групама мишића, а електроде се стављају на сама хватишта мишића након чега пуштањем импулса долази до контракције, као да вежбате. Третман траје пола сата до 45 минута.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas