· · Komentari: 0
STIL

ŠLJOKICE, PERJE I ČIPKA: Tri glamurozna detalja koja nikada ne izlaze iz mode!

Stajling na proslavama ili žurkama, uvek upotpunite jednim od ova tri komada

1635848156_glamur.jpg
Foto: Shutterstock

Kada se negde pojavite, veoma je važno kakav prvi utisak ostavite. Pored same pojave, jako je bitno da istaknete i stajling, koji nekada može biti od posebne važnosti, kada se pojavite na nekoj proslavi.

Pročitajte još: Ulična moda Pariza: Neočekivani KOMAD koji nije u francuskom stilu nose skoro sve Parižanke (FOTO)

Postoje tri odevna predmeta koja nikada ne izlaze iz mode, a koje će vašem stajlingu dati posebnu notu.

Šljokice

One asociraju na glamur i luksuz, a pod svetlima reflektora čine da žena koja ih nosi sija kao zvezda večeri. Nova godina je jedna od retkih prilika kada ne treba da brinete da li ćete preterati sa bleštavilom, pa su svečane haljine ukrašene šljokicama pun pogodak.

Foto: Shutterstock

Pred novogodišnju noć mnoge modne kuće u svojoj ponudi imaju haljine i topove sa atraktivnim svetlucavim ukrasima, pa ukoliko već niste, iskoristite aktuelne praznične rasprodaje i po sniženim cenama nabavite neki komad garderobe sa štrasom, zveckavim tokicama ili klasičnim šljokicama.

Perje

Kao ultimativni modni trend koji se iz prošle sezone preneo i na ovu zimu, u zimskim kolekcijama čuvenih svetskih kreatora nametnulo se perje. Garderoba ukrašena ovim detaljem na velika vrata vraća sofisticiranu retro divu koja ume da iznese i najekstravagantnije kreacije. Posebno su popularne mini suknje od perja, koje možete kombinovati uz svilene topove i bodi majice, kao i haljine koje na ramenima ili u predelu dekoltea imaju našivene pernate umetke.

Ukoliko ne uspevate da pronađete svečanu kreaciju sa „savršenom dozom" perja, posetite neku od prodavnica asesoara i odaberite trake za kosu i rajfove sa ovim detaljem. Osim što će frizura ukrašena perjem biti najlepši detalj vašeg stajlinga, pored toga neće vam biti potreban dodatni nakit.

Foto: Shutterstock

Čipka

Mistični vez čipke namenjen je hrabrim damama koje svesno žele da iskažu svoj seksepil. Elegantne crne haljine ukrašene čipkom, ali i izazovni čipkasti veš i novi bjuti trend - čipka na noktima, bili su trendovi koji su obeležili ovu modnu jesen.

Dok za poslovne ručkove i vikend izlaske u klubove čipka nije najsrećniji izbor, svečanosti poput Nove godine savršena su prilika da ponesete neku elegantnu kreaciju sa ovim seksi vezom. Jedino što treba da znate jeste da ovde ipak važi pravilo „manje je više", pa čak i u najluđoj noći.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.