Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шминка вам се стално скида са лица? Погледајте пар трикова због којих ће она дуже трајати

Уколико вам се шминка брзо скида, практиковањем ових савета је можете задржати дуже

1656231868_fashion-3080644_960_720.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Свима се често дешава да када нанесу шминку после пар сати она једноставно нестане. То је зато што додирујете своје лице несвесно и на тај начин уклањате производе. То је посебно израажено у летњим данима, када се због врућине може десити да вам се шминка просто истопи. Сав ваш труд пада у воду, а лице вам делује неуредно и првљаво. 

Погледајте пар савета који ће вам помоћи око ових проблема.

Прво што треба да урадите пре наношења производа је пилинг коже. Лагано уклоните мртве ћелије са коже лица уз помоћ рукавице или неке друге мекане тканине и препарата за пилинг.

Затим нанесите прајмер. Ако желите да вам шминка заиста траје дуго, онда је потребно да искористите прајмер. Прајмер ће пудеру додати функцију заштитне баријере, па када вам кожа постане сува или маснија у току дана, неће дозволити да вам се све истопи.

Прочитајте још: Четири начина која ће вам помоћи да УКЛОНИТЕ СТРИЈЕ: Методе без трошења велике суме новца и времена

Када наносите руменило, урадите то из два пута. Нанесите кремасто руменило пре, а руменило у праху после наношења пудера. На овај начин ћете боју одржати на месту током целог дана. Најбоље је да употрбите једно руменило у наранџастој нијанси, а друго у розе, како бисте створили ефекат природног руменила.

Ако користите ајлајнер, ставите преко њега сенку како би се фиксирао. Покушајте да слојевито наносите кармин. За ово ће вам бити потребни пудер у камену, кармин и оловка у сличној боји. Прво нанесите мало пудера у камену преко усана, а затим уоквирите спољне линије усана оловком. Оловком такође попуните целе усне, а затим на самом крају нанесите кармин.

На крају увек фиксирајте на крају шминку. То можете урадити спрејем за фиксирање или пудером у праху. Ово ће створити баријеру између базе-пудера и спољних утицаја, па ће главни део шминке трајати дуже на вашем лицу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas